Rusya’ya büyük şok! Karadeniz Filosu’nun karargâhı vuruldu! İlk görüntüler geldi

Karadeniz Filosu'nun Sivastopol'daki karargâhı vuruldu. Rusya, Karadeniz Filosu'nun Sivastopol'daki karargâhına yönelik hava saldırısı düzenlendiğini bildirdi. Bölgede dumanların yükseldiği belirtiliyor.

Kırım Yarımadası'ndaki Sivastopol’de Rus Karadeniz Donanmasının karargahına füze saldırısı düzenlendiği duyuruldu.

Sözde Sivastopol Valisi Mihail Razvojayev sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Düşman, donanma karargahına füze saldırısı düzenledi. Lunaçarskiy Tiyatrosu’nun yanına parça düştü” ifadelerini kullandı.

Rusya’ya büyük şok! Karadeniz Filosu’nun karargâhı vuruldu! İlk görüntüler geldi - Resim : 1

KARARGAH VURULDU

Zelenski'nin Kırım'ı yeniden ele geçirme sözü vermesi ile Ukrayna birliklerinin yoğun saldırılarına maruz kalan bölgenin en büyük şehri olan Sivastopol'da yer alan ana filo karargahı füzelerle hedef alındı.

Sivastapol valisi Mikhail Razvozhayev saldırıyı doğrulayarak düşmanın Karadeniz Filosu'nun karargahını vurduğunu, füze parçalarından birinin bir tiyatro binasının yakınına düştüğünü duyurdu.

HALKA UYARI YAPILDI

Ukrayna'nın ikinci bir saldırı düzenleyebileceği konusunda uyarıda bulunan vali, 500.000'den fazla insana ev sahipliği yapan şehrin sakinlerini evlerinde kalmaları ve şehir merkezine gitmemeleri konusunda uyardı.

Rusya, 2014'te Kırım ve Sivastopol'ü Ukrayna'dan yasa dışı olarak ilhak etmişti.