Temel Karamollaoğlu: Erdoğan bunu dese seçimi garantilerdi

tv100'ün gündemi belirleyen programı Uğur Dündar ile Haftanın Panoraması'na konuk olan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik "Bir numaralı mesele muhalefeti dinlemeleriydi ‘Gelin arkadaş, biz şu kararları aldık, şu adımları atacağız, sizin bize ekstra tavsiyeniz var mı?’ dese Tayyip Erdoğan seçimi garantilerdi." dedi.

Türk televizyon tarihinin sayılı isimleri arasında yer alan usta gazeteci duayen televizyoncu Uğur Dündar ile gazeteci-yazar Mine Özbek 'Haftanın Panoraması' programında Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nu konuk olarak ağırladı.

"BENİM KANAATİMCE BU İLK ATILMASI GEREKEN ADIMDI"
Dündar'ın "(Deprem bölgesi) O bölge için iktidarın yapması gereken çözüm yaklaşımları ne olmalı?" sorusuna Karamollaoğlu "Bir numaralı mesele muhalefeti dinlemeleriydi. Bu depremi onlar mı yaptı? Yok. Bu deprem meydana geldi, takdiri ilahi, kader ne derseniz deyin. (Erdoğan muhalefete) ‘Gelin arkadaş, biz şu kararları aldık, şu adımları atacağız, sizin bize ekstra tavsiyeniz var mı?’ dese Tayyip Erdoğan seçimi garantilerdi. Bu benim kanaatimce ilk atılması gereken adımdı." cevabını verdi.