Sabah o ülkede uyananlar sonumuzun geldiğini düşündü. Pencereden dışarı baktıklarında korkudan yatağa geri saklandılar

Amerika Birleşik Devletleri'nin New York kentinde güne uyananlar adeta sonumuzun geldiğini düşündü. Kanada'da anormal sıcaklar sebebiyle günlerdir orman yangını var. Buradaki dumanlar ABD'de New York şehrine ulaştı ve havayı tamamen turuncu yaptı.

Küresel iklim değişikliği başta Türkiye olmak üzere dünyanın birçok yerinde büyük sıkıntılara neden olacağa benziyor. Küresel iklim değişikliğinden nasibini alan ülkeler, teker teker büyük zararlar görmeye devam ediyor. 

ŞİMDİ DE ORMAN YANGINLARI BAŞLADI

Dünyanın başı şimdi de orman yangınlarıyla dertte. Kanada'da başlayan orman yangınları, kısa sürede geniş alanlara yayıldı. Kanada'da anormal sıcaklar sebebiyle çıkan yangınların günlerden bu yana devam ettiği öğrenildi. Buradaki dumanlar ABD'de New York şehrine ulaştı ve havayı tamamen turuncu yaptı. 

ÜRKÜTÜCÜ BİR GÜNE UYANDILAR

Hava Forum'da yer alan bilgiye göre ABD'nin New York kentine gidenler bugün ürkütücü bir sabaha uyandılar. Sabah pencerelerinden dışarı bakanlar tupturuncu bir hava görmeleri nedeniyle adeta yataklarına geri saklandılar ve dışarı çıkmaya korktular. 

Sabah o ülkede uyananlar sonumuzun geldiğini düşündü. Pencereden dışarı baktıklarında korkudan yatağa geri saklandılar - Resim : 1