Şaban Sevinç’ten Kılıçdaroğlu kulisi: Sahaya çıkarsam yenilgiyi bana yüklerler

Bizim TV Genel Yayın Yönetmeni Şaban Sevinç, CHP eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili verdiği kulis bilgisinde Kılıçdaroğlu'nun "CHP adaylarına yerel seçimde destek verecek misiniz?" sorusuna "Sahaya çıkarsam yenilgiyi bana yüklerler. Seçimi kaybediyorlar” dediğini aktardı. Sevinç, değişimle ilgili Kılıçdaroğlu'nun “Değişim değişim dediler bir tek ben değiştim” dediğini söyledi.

tv100.com yazarları Fuat Uğur ve Hacı Yakışıklı, Bizim TV Genel Yayın Yönetmeni Şaban Sevinç, Oda TV Yazı İşleri Müdürü Can Özçelik. Marmara Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Barış Doster, Cansu Canan Özgen ile Özgür İfade programına konuk oldu. 

Şaban Sevinç, gazeteci İhsan Akdemir ile CHP eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun yaptığı görüşmeden kulis bilgilerini aktardı.

Şaban Sevinç'in sözleri şu şekilde:
19 Mart günü bir gazeteci arkadaşımız İhsan Akdemir, Kemal Beyi çalışma ofisinde ziyaret ediyor. Şöyle bir diyalog geçiyor; “Sizin CHP’nin adaylarına destek verme beklentiniz var. Niye destek vermiyorsunuz? Aranızın iyi olduğu adaylara gidip destek verseniz sahada” diyor. Kemal Bey’in ifadesi şu “Sahaya çıkarsam yenilgiyi bana yüklerler. Seçimi kaybediyorlar” demiş.

"İMAMOĞLU'NA DİKKAT ET"
Gazeteci arkadaşımız “Kurultayı nasıl kaybettiniz? Niye böyle oldu?” diyor. Kemal Bey’de “Para ya para” diyor. “Bunu Özgür Özel’e de söyledim. Sen de Ekrem İmamoğlu’na dikkat et diye Özgür Özel’e de söyledim” diyor.

“DEĞİŞİM DEĞİŞİM DEDİLER BİR TEK BEN DEĞİŞTİM”
Şöyle bir ifadesi var Kemal Bey’in “Değişim değişim dediler bir tek ben değiştim” Gazeteci arkadaşımız "Parti ne olacak?" diyor Kemal Bey de "Merak etme geliyoruz" diyor.