Sahte içki kabusu devam ediyor! Ölü sayısı gün geçtikçe artıyor

Sivas'ta sahte alkolden zehirlendiği şüphesiyle hastaneye kaldırılan 63 yaşındaki Cevdet Aydın, hayatını kaybetti. Kentte sahte içkiden ölenlerin sayısı 4'e çıktı. Son 2 günde sahte içkiden ölenlerin sayısı ise 35'i buldu. İstanbul Valiliği, konu ile ilgili açıklama yaptı.

Sahte içki kabusu devam ediyor! Ölü sayısı gün geçtikçe artıyor

Zara ilçesinde geçen hafta başlayan sahta içki tüketimine bağlı can kayıpları devam ediyor. İlçede 3 gün önce alkol aldıktan sonra rahatsızlanan ve Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Anestezi Yoğun Bakım Ünitesi'nde tedaviye alınan Cevdet Aydın bugün akşam saatlerinde hayatını kaybetti.

Aydın'ın cenazesi otopsi için aynı hastanenin morguna konuldu. Aydın ile birlikte kentte sahte alkollü içkiden ölenlerin sayısı 4'e yükseldi. Daha önce de aynı ilçede sahte alkollü içecek kullandıkları belirlenen Şakir Deliktaş (32), Bülent Ekici (62) ve Güler Kılıç (42) yaşamını yitirmişti.

İstanbul'da 22 kişi sahte alkolden öldü

İstanbul Valiliği'nden yapılan açıklamaya göre, İstanbul'da sahte alkolden  22 kişi öldü, 16 kişinin ise hayati tehlikeleri devam ediyor.

 

Sahte içkiden ölenlerin sayısı 35'i buldu

Son günlerde sahte içkiden ölümlerin artması üzerine polis harekete geçti. Birçok ilde çok sayıda sahte içki operasyonları düzenlendi. Son 2 günde sahte içkiden ölenlerin sayısı ise 35'i buldu.