Şaka değil gerçek! Şampiyon takımın kupası çalındı, sosyal medyadan çağrı yapıldı: “Gören, duyan kim varsa bizlere haber versin”

Şampiyon olarak TFF 2.Lig’e yükselen 68 Aksaray Belediyespor’un belediye binasının girişinde sergilenen kupası çalındı. Belediyenin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, “Gözümüzden sakındığımız Aksarayspor'umuzun kupası çalınmıştır. Lütfen gören, duyan kim varsa bizlere haber versin” denildi.

Şaka değil gerçek! Şampiyon takımın kupası çalındı, sosyal medyadan çağrı yapıldı: “Gören, duyan kim varsa bizlere haber versin”

Türkiye’de akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. TFF 3.Lig’de şampiyon olarak TFF 2. Lig'e yükselen Aksaray Belediyespor'un Akhisar Belediyesi'nin girişinde sergilenen şampiyonluk kupası kimliği belirsiz kişiler tarafından çalındı.

Şaka değil gerçek! Şampiyon takımın kupası çalındı, sosyal medyadan çağrı yapıldı: “Gören, duyan kim varsa bizlere haber versin” - Resim : 1

"GÖREN, DUYAN HABER VERSİN"

Yaşanan olayın ardından Aksaray Belediyesi tarafından yapılan sosyal medya paylaşımında, kupanın çalındığı belirtilerek, "Günlerdir belediyemizin girişinde sergilediğimiz, gözümüzden sakındığımız Aksarayspor'umuzun kupası çalınmıştır. Lütfen gören, duyan kim varsa bizlere haber versin." ifadeleri kullanıldı.

Şaka değil gerçek! Şampiyon takımın kupası çalındı, sosyal medyadan çağrı yapıldı: “Gören, duyan kim varsa bizlere haber versin” - Resim : 2

Daha sonra kulübün sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "Şampiyonluğumuza 5 maç kala tribünde tezahürat ederken rahatsızlanarak vefat eden 16 yaşındaki kardeşimiz MUHAMMED EREN YILMAZ'ın ismini Tüm Türkiye’ye duyurmak ve hatırlatmak için böyle bir paylaşım yaptık...

Elbette kupamıza gözümüz gibi bakıyoruz. Şimdi tüm dikkatleri çekmişken koyu bir Galatasaray taraftarı olan Muhammed Eren Yılmaz kardeşimiz anısına Galatasaray'a bir dostluk maçı teklif ediyoruz. Ne dersiniz?" ifadelerine yer verildi.