Samsun’da yetkililer ikinci kez aynı duyuruyu yaptı. Duyanlar evlerine geri döndü

Son günlerde yurdumuzun bazı kesimlerinde havalar mevsim normallerinin üzerinde seyrederken bazı bölgelerinde ise rüzgar hakim. Bu nedenle valilikler denizlerde boğulma vakalarının önüne geçilmesi için önlemler aldı. Geçtiğimiz günlerde “denize girmeyin” uyarısı yapan valilik aynı uyarıyı ikinci kez tekrarladı. Denize girmek için yola düşen vatandaşlar evlerine geri döndü.

Samsun’da yetkililer ikinci kez aynı duyuruyu yaptı. Duyanlar evlerine geri döndü

Yurdumuzda mevsim normallerinin üzerinde seyreden sıcaklıklar bazı illerde yerini serin havalara bıraktı. Valilikler iller için önlemler alarak denize girmeyi yasakladı. Son yıllardaki en çok boğulma vakalarının yaşandığı yaz sezonunu geçiren Samsun’da, valilik vatandaşları yine uyardı.

Samsun’da yetkililer ikinci kez aynı duyuruyu yaptı. Duyanlar evlerine geri döndü - Resim : 1
DUYANLAR EVLERİNE GERİ DÖNDÜ

Denize girilmemesi uyarısı yapan Samsun Valiliği, “Kıymetli hemşehrilerimiz; Meteoroloji Bölge Müdürlüğü ile Sahil Güvenlik Karadeniz Bölge Müdürlüğü'nden alınan verilere göre bugün ilimiz sahilinde rüzgar beklendiğinden, muhtemel boğulma vakalarının önüne geçebilmek adına denize girilmemesini önemle rica ederiz” ifadelerine yer verdi. Denize girmek için yola düşen vatandaşlar evlerine geri döndü.