Samsunspor, transferde durmuyor! Yıldız futbolcu resmen açıklandı

Transferin hızlı takımlarından olan Samsunspor, 1. FC Köln forması giyen Gana Milli Takımı orta saha oyuncusu Kingsley Schindler’i kadrosuna kattı. Kırmız beyazlılar, yıldız futbolcuyla 2+1 yıllık sözleşme imzaladı.

Samsunspor, transferde durmuyor! Yıldız futbolcu resmen açıklandı

Trendol Süper Lig’in yeni ekiplerinden Samsunspor’da kadro yapılanması sürüyor. Rick Van Drongelen, Nanu Gomes, Marius Mouandilmadji, Okan Kocuk, Lubomir Satka, Taylan Antalyalı ve Marc Bola’yı transfer eden Samsunspor bir transferi daha bitirdi.

Kırmızı-beyazlılar son olarak Bundesliga ekiplerinden Köln forması giyen orta saha oyuncusu Kingsley Schindler ile 2+1 yıllık sözleşme imzaladı.

Samsunspor, transferde durmuyor! Yıldız futbolcu resmen açıklandı - Resim : 1

RESMİ AÇIKLAMA GELDİ

Kırmızı-beyazlılardan yapılan açıklamada, “Kulübümüz en son 1. FC Köln forması giyen Gana Milli Takımı orta saha oyuncusu Kingsley Schindler ile 2+1 yıllık sözleşme imzalamıştır. Sporcumuza ve camiamıza hayırlı olması dileklerimizle” ifadeleri kullanıldı.

SCHINDLER'İN KARİYERİ

Futbola Hoffenheim takımında başlayan 30 yaşındaki Kingsley Schindler daha sonra kariyerinde Holstein Kiel, Hannover 96 ve Köln formalarını terletmişti. Schindler, bu zamana kadar oynadığı 268 maçta 49 kez fileleri sarma başarısı gösterirken, 1 kez de Gana Milli Takımı’nın formasını giymişti.