Sapık seks kulübü polis baskınıyla kapatıldı

İngiltere'de bir binanın bodrum katının seks zindanı olarak kullanıldığını ve ruhsatsız faaliyetler yapıldığına dair bina sakinleri şikayette bulundu. Sözü edilen bodrum katı, içerisinde yangın algılama olmaması ve 'ticari ve konut binaları arasında ayrım' olmaması nedeniyle kapatıldı.

Sapık seks kulübü polis baskınıyla kapatıldı

İngiltere'nin Manchester kentinde yaşan Kink Society'nin komşuları, bodrum katta "zindan" ve ruhsatsız faaliyetler yapıldığı iddiasıyla ihbarda bulundu.  Polisi memurları, Tameside konseyi ve Greater Manchester İtfaiye ve Kurtarma Servisi'nden icra memurları ile birlikte Çarşamba günü Denton'daki The Kink Society'yi ziyaret etti.

Society sözü edilen evi için çevrimiçi "LGBT+ topluluğu üyelerinin mağduriyet, zorbalık veya önyargı tehlikeleri olmadan toplanıp buluşabileceği özel bir sosyal kulüp ve güvenli alan" ifadelerini kullandı.

 Evi için "rızaya bağlı cinsellikte fiziksel güç, fetiş, ve trans buluşmaları ve sosyalleşme" konusunda uzmanlaşmış özel bir üyelerin bulunduğu bir kulüp tanımlıyor.

Society'nin kulübünde siyaha boyanmış dört direkli karyola, fantezi aksesuarları ile kırmızı ışıklı bir oda için 10 ila 40 sterlin arasında fiyatlandırma yaptığı ortaya çıktı.

Bina sakinleri kulübe erişimi kısıtlamak için Büyük Manchester İtfaiye ve Kurtarma Servisine yerinde çalışan bir yangın algılama olmaması ve 'ticari ve konut binaları arasında ayrım' olmaması hakkında yasaklama talep etti.

 İtfaiye ve Kurtarma Servisi'nin koruma şefi Paul Fearnhead şunları söyledi: Belediye ve polisle yakın bir şekilde çalışarak, yangın güvenliği endişeleri üzerine harekete geçtik ve insanları güvende tutmak için sağlam önlemler alınmasını sağladık. 

Baş Müfettiş Lee Broadstock ise "Bu bina mahalle bölgesinde ciddi endişelere neden oluyordu ve alınan çok kurumlu yaklaşım sayesinde bu bina şu anda kapalı ve yaptırım eylemi devam ediyor."