Savunma hattı çöktü... Beşiktaş kötü haberi resmen duyurdu! İki futbolcu birden sakatlandı!

Beşiktaş, UEFA Konferans Ligi’nde Bodo Glimt ile oynanan maçta forma giyen Arthur Masuaku ve Omar Colley’in sakatlandığını açıkladı. İki futbolcu Gaziantep FK müsabakasında forma giyemeyecek.

Savunma hattı çöktü... Beşiktaş kötü haberi resmen duyurdu! İki futbolcu birden sakatlandı!

Trendyol Süper Lig'in 9.haftasında Galatasaray'a 2-1, UEFA Konferans Ligi'nde ise Bodo/Glimt'e 3-1 yenilen Beşiktaş'ta sakatlık şoku yaşanıyor.

Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamaya göre Arthur Masuaku’nun sol uyluk arka adalesinde gerilme ve kanama, Omar Colley'in ise sol dizinde efüzyon ve hoffa sendromu (eklem sıvısı artışı ve diz içi yağ dokuda ödem) tespit edildi. İki futbolcu, ligin 10.haftasındaki Gaziantep FK müsabakasında forma giyemeyecek.

RESMİ AÇIKLAMA YAPILDI

Beşiktaş Kulübü'nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Futbol A Takımımızın UEFA Konferans Ligi’nde Bodo Glimt ile oynadığı müsabakada, sol uyluk arka adalesinde ağrı hisseden futbolcumuz Arthur Masuaku’nun Acıbadem Altunizade Hastanesi’nde yapılan MR görüntülenmesinde uyluk arka adalesinde (Biseps Femoris) gerilme ve kanama, aynı müsabakada sol dizinde ağrı olan futbolcumuz Omar Colley’in MR görüntülemesinde, efüzyon ve hoffa sendromu (eklem sıvısı artışı ve diz içi yağ dokuda ödem) tespit edilmiştir.

 Arthur Masuaku ile Omar Colley’in tedavilerine sağlık ekibimiz tarafından başlanmıştır."

SAVUNMA HATTINDAKİ SAKATLIKLAR CAN SIKIYOR

Öte yandan savunma hattında Bailly ve Amartey'in de sakatlıkları bulunuyor. Emrecan Uzunhan ise ameliyat olduğu için tedavisi devam ederken Tayyip Talha Sanuç topla çalışmalara yeni başladı.

Teknik sorumlu Burak Yılmaz'ın Gaziantep FK maçında Necip'in yanında hangi isme şans vereceği merak konusu oldu. Sol bekte ise Zaynutdinov veya Onur Bulut'un forma şansı bulması bekleniyor. 

 

Savunma hattı çöktü... Beşiktaş kötü haberi resmen duyurdu! İki futbolcu birden sakatlandı! - Resim : 1
Arthur Masuaku

 

Savunma hattı çöktü... Beşiktaş kötü haberi resmen duyurdu! İki futbolcu birden sakatlandı! - Resim : 2
Omar Colley