Seçmenlere Candan Erçetin sürprizi! Ünlü sanatçı sandık başında görev yapıyor

Tüm yurtta sabah saat 08.00 itibariyle seçmenler sandık başına gitmeye başladı. Oy kullanmak için Beşiktaş Lütfi Banat Ortaokulu'na giden seçmenler bir sürprizle karşılatı. Ünlü sanatçı Candan Erçetin, yerel seçimlerde Sandık Kurulu Üyesi olarak görev yapıyor.

Seçmenlere Candan Erçetin sürprizi! Ünlü sanatçı sandık başında görev yapıyor

İstanbul'da saat 08.00 itibarıyla seçmenler sandık başına gitmeye başladı. Ünlü sanatçı Candan Erçetin, yerel seçimlerde Sandık Kurulu Üyesi oldu.

Ünlü sanatçı Candan Erçetin, yerel seçimlerde Beşiktaş Lütfi Banat Ortaokulu'nda Sandık Kurulu Üyesi olarak görev yaparken görüntülendi.

Seçmenlere Candan Erçetin sürprizi! Ünlü sanatçı sandık başında görev yapıyor - Resim : 1

Sabah oy kullanmak üzere okula gelenler, sandık başında Candan Erçetin sürprizi ile karşılaştı. Candan Erçetin'in Sandık Kurulu Üyesi olarak görev yaptığı anlar kameralara yansıdı.

Seçmenlere Candan Erçetin sürprizi! Ünlü sanatçı sandık başında görev yapıyor - Resim : 2

Yerel seçimler için İstanbul'da saat 08.00 itibarıyla seçmenler sandık başına gitmeye başladı. 4 oy pusulası olması nedeniyle vatandaşların oy kullanacakları sınıfların kapılarında uzun süre bekledikleri ve bunun da yoğunluğa neden olduğu görüldü.

Seçmenlere Candan Erçetin sürprizi! Ünlü sanatçı sandık başında görev yapıyor - Resim : 3

31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri çerçevesinde İstanbul’da saat 08.00 itibarıyla oy kullanımı başladı. Seçmenler sabahın erken saatlerinde sandık başına gitti.