Sefirin Kızı'nın Nare'si Neslihan Atagül son haliyle hayranlarını üzdü! Açıklama geldi

Son zamanların hiç şüphesiz en çok konuşulan ismi Neslihan Atagül yakalandığı hastalığından dolayı Sefirin Kızı dizisinden de ayrılmak zorunda kalmıştı. Hastanede tedavi gören daha sonra ise evinde dinlenmeye çekilen güzel ve başarılı oyuncunun son paylaştığı fotoğraf üzdü. Açıklama da yapıldı.

Sefirin Kızı'nın Nare'si Neslihan Atagül son haliyle hayranlarını üzdü! Açıklama geldi

Son zamanların hiç şüphesiz en çok konuşulan ve gündemden düşmeyen Neslihan Atagül yakalandığı hastalığından dolayı Sefirin Kızı dizisinden de ayrılmak zorunda kalmıştı. Hastanede tedavi gören daha sonra ise taburcu olarak evinde dinlenmeye çekilen güzel ve başarılı oyuncunun son paylaştığı fotoğraflar ise hayranlarını bir hayli üzdü.

Yaprak Dökümü, Fatih Harbiye, Kara Sevda gibi ses getiren dizilerde rol alan son olarak ise Sefirin Kızı dizisinde başrol oynayan ancak yakalandığı Geçirgen Bağırsak Sendromu hastalığı sebebiyle diziden de ayrılmak zorunda kalan Neslihan Atagül ciddi kilo kaybı yaşamıştı. Güzel oyuncu ve Sefirin Kızı’nın Nare’si Neslihan Atagül son paylaştığı fotoğrafıyla hayranlarını üzdü.

Sefirin Kızı'nın Nare'si Neslihan Atagül son haliyle hayranlarını üzdü! Açıklama geldi - Resim : 1
Neslihan Atagül Doğulu

 

Son zamanların en çok konuşulan isimlerinden biri olan Neslihan Atagül Sefirin Kızı dizisine ne zaman döneceği konuşuluyordu. Ancak Neslihan Atagül’ün hastalığının ortaya çıkması ve diziden tamamen ayrılması sevenlerini bir hayli üzmüştü.

28 yaşındaki güzel oyuncu yakalandığı geçirgen Bağırsak Sendromu hastalığı nedeniyle vücudunun çalışmaya toleranslı olmadığını söylemiş ve dinlenmeye çekilmişti. Ekip arkadaşları set ekibi ve dizi oyuncularına veda eden Neslihan Atagül, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla herkesi özleyeceğini dile getirmişti.

Uzmanların açıklamalarına göre ölüm riskinin de olabileceği bi hastalığa yakalanan Atagül’den yeni bir fotoğraf paylaşımı geldi. Ancak paylaşımındaki ciddi kilo kaybı ve son hali hayranlarının gözünden açmadı. Atagül’ün son hali hayranlarını üzdü ve endişelendirdi.

Sağlık durumu merak edilen Atagül’e tüm takipçilerinden ve hayranlarından geçmiş olsun mesajı geldi.

Neslihan Atagül
Neslihan Atagül

 

Açıklama geldi

İkiliye uzmanlardan “Beslenmenize dikkat edin, glutensiz ve karbonhidrattan uzak gıdalar tüketin.” uyarısı geldi. Bu hastalığa yakalanmamak için stressiz bir yaşam, doğal gıdalar ve gereksiz ilaç kullanımına dikkat edilmesi gerektiği uzmanlarca vurgulandı.