Okul bahçesinde "Bilmem mi?" şarkısıyla dans eden miniklere Sefo'dan konser sürprizi!

Arif Nihat Asya Ortaokulu’nda Sefo’nun “Bilmem Mi?” şarkısını dinleyip söyleyerek dans eden ilkokul öğrencileri, sosyal medyada viral oldu. Rap sanatçısı Sefo ise duruma kayıtsız kalamadı. Sosyal medyada paylaşım yapan sanatçı, “Bu okulumuzda vereceğim konseri sabırsızlıkla bekliyorum” dedi.

İstanbul Küçükçekmece’de bulunan Arif Nihat Asya Ortaokulu’nda, Sefo adıyla tanınan rapçi Seyfullah Sağır’ın “Bilmem Mi?” adlı şarkısıyla okulda eğlenen minik öğrencilerin görüntüleri sosyal medyada en çok konuşulan videolar arasına girdi.

Sefo ise duruma kayıtsız kalmadı ve sosyal medya hesabından, "Küçükçekmece’deki bu okulda konser yapmak için kimden izin alabiliriz??" diyerek konser vermek istediğini dile getirdi. Sefo’ya, Küçükçekmece Belediyesi, “Sizi ne zaman belediyemizde ağırlayalım?” cevabını verdi.

Sefo’nun paylaşımının ardından aynı okulda çalan “Martılar” şarkısıyla dans eden öğrencilerin görüntülerini paylaşan Edis, "Bu nedir böyle, adres verin geliyoruuuuum, yerim be sizi minnaklar" notunu düştü. Sefo’nun “Bir Edis&Sefo konseri” yorumuna Edis, “Hadi kalk gidiyoruz” yanıtını verdi.