Şehrin içine daldı, trafikte bile göründü… Herkesi paniğe soktu! Tüm yetkililer peşine düştü

Güney Kore’de başkent Seul’un sokaklarında hayvanat bahçesinden kaçan zebra ortalığı birbirine kattı. Özgürlüğünün tadını çıkarmak isteyen hayvan sokaklarda endişeye neden oldu.

Şehrin içine daldı, trafikte bile göründü… Herkesi paniğe soktu! Tüm yetkililer peşine düştü

Güney Kore Seul’da ki bir hayvanat bahçesinde dünyaya gelen  ve "Sero" ismi verilen zebra hayvanat bahçesinden kaçtı.  2 yaşındaki zebra saatlerde şehirde dolaşarak paniğe sebep oldu.Dar bir sokağa girerek yakalanan zebranın ahşap kafesi kırarak kaçtığı ifade edildi. Sero yakalandıktan hemen sonra veterinerde tedavi altına alındı.

Şehrin içine daldı, trafikte bile göründü… Herkesi paniğe soktu! Tüm yetkililer peşine düştü - Resim : 1

HASARA SEBEP OLMADI

Zebranın kaçışı sırasında trafikteki araçların arasında dolaştığı ve paniğe sebep olduğu sosyal medyada paylaşılan görüntülerle ortaya çıktı. Ancak, Sero'nun herhangi bir yaralanma ya da hasara sebep olmadığı ifade edildi.

Şehrin içine daldı, trafikte bile göründü… Herkesi paniğe soktu! Tüm yetkililer peşine düştü - Resim : 2

SAĞLIK DURUMU İYİ

Zebranın kaçması, hayvanat bahçesi yetkilileri tarafından da üzüntüyle karşılandı. Hayvanat bahçesi sözcüsü, zebranın kafesinin güvenli olduğunu ve kaçışının nasıl gerçekleştiğini henüz anlayamadıklarını belirtti. Yetkililer, Sero'nun sağlık durumunun iyi olduğunu ve yakında diğer hayvanlarla birlikte kafesine geri döneceğini açıkladı.

Şehrin içine daldı, trafikte bile göründü… Herkesi paniğe soktu! Tüm yetkililer peşine düştü - Resim : 3