Selçuk Bayraktar'dan o sokak röportajına sert tepki! "Bu zihniyete asla geçit vermemeliyiz"

Baykar Teknoloji Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, sosyal medyada yayınlanan bir sokak röportajında, bir kadının Cumhurbaşkanı Erdoğan ve ailesine yönelik nefret dolu sözlerine sert tepki gösterdi. Bayraktar, "Ülkemizi mezhepsel farklılıklar, etnik köken üzerinden parçalamaya, toplumsal fay hatlarını tetiklemeye çalışan bu zihniyete asla geçit vermemeliyiz." ifadelerini kullandı.

Selçuk Bayraktar'dan o sokak röportajına sert tepki! "Bu zihniyete asla geçit vermemeliyiz"

Sosyal medyada yayınlanan bir sokak röportajında, bir kadının Cumhurbaşkanı Erdoğan ve ailesini hedef almasına Baykar Teknoloji lideri Selçuk Bayraktar'dan sert tepki geldi. Nefret dolu ifadeler yer alan röportajla ilgili Bayraktar, "Toplumsal fay hatlarını tetiklemeye çalışan bu zihniyete asla geçit vermemeliyiz" dedi.

Sokak röportajında bir kadın, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve ailesine yönelik nefret dolu sözler sarf etti.

"BU ZİHNİYETE ASLA GEÇİT VERMEMELİYİZ"

Baykar Teknoloji Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, söz konusu röportajı sosyal medya hesabından alıntılayarak, nefret dolu ifadelere tepki gösterdi.

Bayraktar, "Torunlarını parça parça mezara koysun dedirtecek nefret, neyin nefretidir? Ülkemizi mezhepsel farklılıklar, etnik köken üzerinden parçalamaya, toplumsal fay hatlarını tetiklemeye çalışan bu zihniyete asla geçit vermemeliyiz" dedi