Doğum günü partisine damga vuran teklif! Gökhan Çıra ve Selin Ciğerci ikinci kez evleniyor!

Geçtiğimiz yıl apar topar boşanan Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra yeniden evlenme kararı aldı. Çıra, dün doğum günü partisinde Ciğerci'ye evlilik teklifi yaptı.

2019 yılında evlenen sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci ve futbolcu Gökhan Çıra,  ani bir kararla 10 Eylül 2021 tarihinde boşanmışlardı. Ayrılığa dayanamayan ikili barıştıklarını açıklamışlardı. 

28'inci yaşına görkemli bir parti ile giren Gökhan Çıra, partide sevgilisi Selin Ciğerci'ye evlenme teklifi etti. 

"Tekrar 'Evet' dedi"

O anları sosyal medya hesabından paylaşan Çıra, "Ne desem ne yazsam bilmiyorum ama o kadar mutluyum o kadar heyecanlıydım ve heyecanlıyım ki bu kadar sevildiğimizi bilmek kimi arasam ikiletmeden gelen abilerim kardeşlerim dostlarım iyi ki ama iyi ki varsınız.

Bugün doğum günüm evet ama en önemlisi hayatımın anlamı kadınım tekrar 'Evet' dedi iyi ki varsınız. Hepinizi çok seviyorum gelen arayan soran yazan herkese çok teşekkür ediyorum iyi ki sizler gibi dost, abi, kardeş, abla aile edinmişim.

Allah hepinizden razı olsun herkes kendini biliyor tek tek yazamadım buradan görürsünüz diye hep hayatımızda kalın." ifadelerine yer verdi. 

Ayrılık itirafı olay yarattı

Evlilik teklifi öncesi konuşma yapan Çıra, "Selin'den çok özür diliyorum. Ben ona çok büyük bir hata yaptım. Benim yüzümden bazı şeyler bitti." diyerek ayrılık nedenini itiraf etti.