Kerem Bürsin'in şey'li  konuşması olay oldu

“Sen Çal Kapımı” dizisindeki partneri Hande Erçel’le Maldivler tatilinde aşk yaşadıklarını ilan eden Kerem Bürsin, hangi açıklamasıyla şaşırttı?

Beraber çıktıkları Maldivler tatilinde aşk yaşadıklarını dosta düşmana ilan eden Kerem Bürsin ile Hande Erçel çifti, başrolünü oynadıkları “Sen Çal Kapımı” dizisinin teaser çekimine katıldı. İkili Yeniköy’de yapılan çekime beraber geldi. Basının yoğun ilgi gösterdiği çekim öncesi bir ara karavanın önünde kargaşa yaşandı.

Kerem Bürsin sevgilisi hazırlık yaparken dışarı çıkıp soruları yanıtladı. 33 yaşındaki yakışıklı oyuncu, Maldivler tatilinin çok iyi geçtiğini söyledi. Aylardır haklarında çıkan aşk iddiasını yalanlayan ve “Sadece işimizi yapıyoruz” diyen ikiliden Bürsin, Hande Erçel’le beraberliklerini hiç gizlemediklerini öne sürdü.

Kerem Bürsin, Erçel’le önce çok iyi arkadaş ve dost olduklarını, beraberliklerinin ise daha sonra geliştiğini ifade etti. Ünlü oyuncu ilişkisinin detaylarına ise girmek istemedi. Aynı zamanda bir içecek markasının reklam yüzü olan Bürsin, kapanma sürecini nasıl geçirdiğini de anlattı.

Kerem Bürsin zaman atlamasının yaşanacağı “Sen Çal Kapımı” dizisinin yeni bölümlerinde uzattığı saçlarıyla kamera karşısına geçecek. Öte yandan uzun süre yurtdışında yaşayan Kerem Bürsin’in röportaj sırasında sık sık “Yani şey” sözlerini kullanması ise sosyal medyanın diline düştü.