''Sen çal kapımı'' dizisinin ünlü oyuncusu Melisa Döngel kafeye alınmayınca olay çıkardı

Geçtiğimiz ay arkadaşları ile bir kafeye giden ''Sen çal kapımı'' dizisinin ünlü oyuncusu Melisa Döngel rezervasyonları olmadığı için içeri alınmayınca olay çıkardı. Kafe çalışanlarına hakaret ve tehditler savuran oyuncu hakkında çalışanlar suç duyurusunda bulundu.

''Sen çal kapımı'' dizisinin ünlü oyuncusu Melisa Döngel geçtiğimiz ay arkadaşları ile bir kafeye gitmek istedi. Ancak kafe çalışanları, ünlü oyuncu ve arkadaşlarına rezervasyonları olmadığı ve pandemi nedeni ile sınırlı sayıda müşteri kabul ettikleri için içeri alamayacaklarını söyledi.

Kafe çalışanları ile tartıştı

Aldığı cevap karşısında sinirlenen ünlü oyuncu kafe çalışanları ile kapı önünde tartıştı. Bir süre kafe önünde çalışanlarla tartışan Döngel ve arkadaşları iddialara göre çalışanlara hareket etti. Döngel, çalışanlara ''Siz bittiniz, sizi bitireceğim'' diye tehditte bulundu.

3 kafe çalışanı şikayette bulundu

Yaşanan olay üzerine 3 kafe çalışanı mekanın kamera görüntülerini alarak Melisa Döngel ve arkadaşları hakkında ''Hakaret ve tehdit'' suçlamarından polise şikayette bulundu.

Polis adresinde bulamadı

Şikayet üzerine Döngel ve yanındaki arkadaşlarının ifadesini almak isteyen polis ekipleri, Döngeli kayıtlı olduğu hiç bir adreste bulamadı. Bunun üzerine polis ekipleri ''Adresinde bulunamamıştır'' diyerek dosyayı adliyeye gönderdi. Döngel ve arkadaşlarının savcılık tarafından ifadesi alınacağı öğrenildi.