Sen misin bayramımı kutlamayan! 1 ölü 2 yaralı

Bursa'da hiç de bayram gününe uymayan bir kavga cinayetle bitti. Kestel ilçesinde yolda yürüyen bir kişi, küs olduğu iki kardeşle karşılaşınca, "Neden bayramımı kutlamadınız?" diyerek bıçakla saldırdı. Olayda 1 kişi öldü, 2 kişi de yaralandı.

Sen misin bayramımı kutlamayan! 1 ölü 2 yaralı

Kestel ilçesi Vanimehmet Mahallesi, iki kardeşin küs olan arkaşları ile girdiği kavga nedeni ile kana boyandı. 

Bayramın ilk günü akşam saatlerin meydana gelen bıçaklı kavgada Burak K. ile kardeşi Murathan K. cadde üzerinde yürürken uzun zamandır küs oldukları Doğan S. ile karşılaştı. Doğan S. iki kardeşe “Neden selam vermiyorsunuz, neden bayramımı kutlamıyorsunuz” diyerek bıçakla saldırmaya başladı. Burak ve kardeşi Murathan K. bıçak darbeleri ile yaralandı. Bu  sırada Murathan K. toparlanarak Doğan S.'ye bıçakla saldırdı. Kanlar içinde kalan 3 kişi de olay yerine gelen ambulanslarla farklı hastanelere sevk edildi.

 

Ağır yaralanan ve olayı başlatan Doğan S. sevk edildiği Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Yaralı kardeşler ise tedavilerinin ardından taburcu edildi. Olaya karışan 2 kardeş Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği tarafından gözaltına alındı. 2 kardeş çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Öte yandan kavga anı güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.