Sen misin para isteyen? Karısının kollarını çizdi, ısırdı

Para istediği için kocasının ellerini bıçakla çizdiği, ardından ısırdığı kadının çığlıklarına komşuları yetişti. Sinirli koca ifadesi alınmak üzere gözaltına alındı.

Sen misin para isteyen? Karısının kollarını çizdi, ısırdı

Adana'da genç çiftin tartışması bir anda şiddete dönüştü.  Eşinin kendisinden para istemesine sinirlenen koca, karısının önce bıcakla ellerini çizdi, sonra hırsını alamayarak ısırdı. Kadının çığlıklarını duyan komşuları polisi aradı.

Adana'nın Seyhan ilçesinde yine bir kadına şiddet olayı yaşandı. Kocası tarafından darp edildiğini, ellerinin bıçakla çizildiğini ve ısırıldığını iddia eden bir kadın adli tıpın yolunu tuttu.

Eşiyle ikinci evliliğini yapan genç kadın, ilk evlilğinden olan 3 yaşındaki oğlu ile yeni eşinin evine taşındı. Sabah evin masrafları için kocasından para istedi. Ancak kocanın eşinin istediği parayı vermemesi üzerine genç çift arasında tartışma çıktı. Sinirlenen adam bıcakla eşinin ellerini çizdi, daha sonra da ısırmaya başladı. Kadın çığlık atarak kurtulmaya çalıştı.

Genç kadın komşularının çağırdığı polislere şikayetçi olduğunu söyledi. Polis sinirli kocayı gözaltına adliyeye sevk etti, kadını ise hastaneye gönderdi. Yaraları hafif olan kadın tedavisinin ardından taburcu edildi. Kadın aldığı darpı belgelemek üzere adli tıp kurumunun yolunu tuttu.