Beşiktaş, Salih Uçan'ın sözleşmesini uzatacak!

Şenol Güneş geldikten sonra adeta bambaşka bir futbolcu haline gelen Salih Uçan, takımıyla olan sözleşmesini uzatmaya hazırlanıyor. İşte detaylar...

Beşiktaş, Salih Uçan'ın sözleşmesini uzatacak!

Bir yandan şampiyonluk yarışını sürdüren Beşiktaş'ta transfer çalışmaları sürüyor. Siyah-Beyazlı ekibin, yıldız orta saha oyuncusu Salih Uçan ile sözleşme uzatmak istediği ve bu doğrultuda oyuncu ve menajeriyle temasa geçeceği öğrenildi.

Kara Kartal'ın sözleşmesi 2024 yılında bitecek olan yıldız oyuncuyla 2 sezon daha sözleşme uzatmak istediği ve Salih Uçan'ın yıllık 8 milyon TL olan maaşının da 15 milyon TL seviyesine çıkarılacağı belirtildi. Kariyerine Kara Kartal'da devam etmek isteyen Salih'in de sözleşme yenilemeye hazır olduğu ifade edildi.

PERFORMANSIYLA BEĞENİ KAZANDI

Beşiktaş'ın yıldızı Salih Uçan, bu sezon Siyah-Beyazlılar'da gösterdiği performansla taraflı tarafsız herkesin beğenisini topladı. Uçan, bu sezon Spor Toto Süper Lig'de 26 kez Beşiktaş formasını terletirken 3 gol ve 7 asistle oynadı. Ziraat Türkiye Kupası'nda ise 3 kez forma şansı bulan Salih Uçan, toplamda çıktığı 29 karşılaşmada 2093 dakika sahada kaldı.

KAYNAK: FANATİK