Şenol Güneş rapor verdi! Beşiktaş, yıldız futbolcu için atağa kalktı! İşte o teklif!

Kanat bölgesine transfer yapmak isteyen Beşiktaş’ın İtalyan ekibi Roma’da forma giyen Stephan El Shaarawy’e 2 yıllık sözleşme teklifi yapacağı belirtildi.

Şenol Güneş rapor verdi! Beşiktaş, yıldız futbolcu için atağa kalktı! İşte o teklif!

Fenerbahçe derbisini kazanarak morallenen Beşiktaş’ta transfer çalışmaları da sürüyor. Teknik Direktör Şenol Güneş’in raporu doğrultusunda siyah beyazlılar yıldız bir ismi gündeme aldı.

Şenol Güneş rapor verdi! Beşiktaş, yıldız futbolcu için atağa kalktı! İşte o teklif! - Resim : 1

GİRİŞİMLER DEVAM EDİYOR

Beşiktaş, Roma’da forma giyen İtalyan kanat oyuncusu Stephan El Shaarawy için girişimlerine devam ediyor.

Şenol Güneş rapor verdi! Beşiktaş, yıldız futbolcu için atağa kalktı! İşte o teklif! - Resim : 2

TEKLİF BELLİ OLDU

Fanatik'in haberine göre siyah beyazlıların sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan futbolcuya 2 yıllık sözleşme teklif edeceği ifade edildi.

Deneyimli oyuncunun, Roma’yla geleceğiyle ilgili olarak yapacağı görüşmenin ardından Siyah beyazlılar’ın ilgisi için kararını vermesi bekleniyor. Başarılı futbolcuya ilgilenen başka İtalyan kulüpleri de olduğu bildirildi.

Şenol Güneş rapor verdi! Beşiktaş, yıldız futbolcu için atağa kalktı! İşte o teklif! - Resim : 3

Transfermarkt’a göre değeri 5 milyon Euro olarak gösterilen futbolcu, Roma formasıyla bu sezon 31 maça çıktı, 5 gol, 2 asistlik performans sergiledi.

MISIRLI YILDIZIN KARİYERİ

İtalya'da dünyaya gelen Mısır asıllı yıldız, altyapı kariyerinin ardından 2008 yılında Genoa' da A Takım'a yükseldi. gösterdiği performansla dikkatleri çeken El Shaarawy, 20.30 milyon Euro karşılığında Milan'ın yolunu tuttu.

Bir dönem Monaco ve Roma'ya kiralık olarak gönderilen yıldız oyuncu, 2016 yılında13 milyon Euro'ya Roma'ya transfer oldu.

2019'da 16 milyon Euro karşılığında Çin ekini SH Shenhua'ya transfer olan yıldız oyuncu 2019 yılında 16 milyon Euro bedelle İtalyan devine geri döndü.