Serdar Ortaç’ın hizmet açıklaması eski eşini kızdırdı!

Chloe Loughnan, eski eşi Serdar Ortaç’ın hakkında yaptığı “10 yıllık hizmetinin karşılığını ödüyorum” açıklamasına nasıl tepki gösterdi?

Serdar Ortaç, Yeniköy’de bir ocakbaşında kameralara takıldı. Ortaç, gece çalışıp saat 17’de uyandığı için akşam yemeğinin kendisi için kahvaltı yerine geçtiğini anlattı.

MS hastası olduğu için bacak kaslarını bisiklete binerek güçlendiren Serdar Ortaç, geçen günlerde yolda karşılaştığı bir çocuğun haline üzülüp sosyal medyadan açıklama yapmıştı. Ünlü popçunun paylaşımını daha sonra silmesi ise dikkat çekti.

Geçen yaz sonu 5 yıl evli kaldığı İrlandalı model Chloe Loughnan’dan boşanan Serdar Ortaç’ın eski eşine 1 milyon TL tazminat ve nafaka ödediği gündeme geldi.

Serdar Ortaç’ın sözlerine Chloe Loughnan “Hakkımdaki son açıklamalarına üzüldüm, ben onun hizmetlisi değil, eşiydim, can yoldaşıydım” diyerek sitem etti. Ünlü popçu röportajında ayrıca eski eşiyle görüşmediklerini de ifade etti.

Yürürken zorlanan Serdar Ortaç, vale parası vermedi ve mekanın sahibinin misafiri olduğunu belirtti.

Ortaç, daha sonra Şafak Sezer’in eşi Esra Sezer’in doğum günü kutlamasına katıldı. Gecede sahneye de çıkan Serdar Ortaç, mekana girerken eski eşi hakkında yaptığı nafaka açıklamasını düzeltti.