Seren Serengil'e sevgilisi Mustafa Rahman Tohma'dan sürpriz evlilik teklifi

Seren Serengil'in ilk evliliğini yapmasının ardından 21 yıl geçti. Sevgilisi Mustafa Rahman Tohma ile nikah masasına oturmaya hazırlanan Seren Serengil'e sürpriz evlilik teklifi geldi. Peki Mustafa Rahman Tohma kimdir? Seren Serengil kaç evlilik yaptı? Kimlerle evlenip boşandı? İşte yanıtlar...

Son dönemde sağlık sorunları nedeniyle sıkça gündeme gelen Seren Serengil, 4. kez nikah masasına oturmaya hazırlanıyor. Sağlık sorunları yaşadığı süreçte sürekli yanında, en büyük destekçisi olduğunu söylediği Mustafa Rahman Tohma ile dünya evine girmeye hazırlanan Serengil'e sürpriz bir evlilik teklifi geldi.

Mustafa Rahman Tohma ve Seren Serengil'in arkadaşlığı kısa süre sonra aşka dönüştü. Sağlık sorunları nedeniyle zor günler geçiren Serengil'e en büyük destek Tohma'dan geldi. Sevgilisini bir an olsun yalnız bırakmayan Tohma, ilişkilerini farklı bir boyuta taşıdı ve Seren Serengil'e evlilik teklifinde bulundu.

Seren Serengil’in evinin kapısına dayanan Tohma, dev ayıcık ile aşkını ilan etti. Tohma, 500 adet gül, balonlar ve meşalelerle süslediği sokakta Serengil'e evlilik teklifi etti. Sevgilisinin sürprizi karşısında büyük bir şaşkınlık yaşayan Serengil’in, mutluluğu yüzüne yansıdı. Evlilik teklifini kabul eden Serengil, "Çok mutluyum" dedi.

"İstiyorlar ki Seren ölsün" demişti...

Zayıflamak amacıyla geçirdiği ameliyatın ardından ‘dumping sendromu’ yaşayan ve 46 kiloya kadar düşen Seren Serengil, “Yeniden ameliyat olmazsam yaza çıkamazmışım” demiş ve uzun süre gündemden düşmemişti. Serengil’in tedavisi devam ederken tatile çıkması takipçilerini şaşırttı.

Serengil, sosyal medyadaki eleştirilere tepki gösterdi: “İnsanlar gerçekten çok acımasız. İstiyorlar ki Seren ölsün. Ben oraya temiz hava almaya gittim. Zaten hastalığım geçmeye başladı. 2.5 kilo aldım. Haftada bir gün de serum takviyesi yapılıyor.”

 

Seren Serengil kaç evlilik yaptı? Seren Serengil kimlerle evlenip boşandı

Seren Serengil, Mustafa Rahman Tohma ile nikah masasına oturduğu takdirde 4. kez nikah kıymış olacak. Daha önce yaptığı evlilikler ve tarihleri şöyle;

1. Evliliği: 2000 yılında Ozan Kaçmaz'la ile evlendi 2 yıl sonra 2002'de boşandılar.

2. Evliliği: Şarkıcı Cengiz İmren ile 2002 yılında evlendi, 3 yıl sonra 2005'de boşandılar.

3. Evliliği: Seren Serengil 5 Nisan 2006 yılında Roma Konsolosluğu’nda Musa Aytun ile evlendi. 4 yıl sonra 2010'da boşandılar.

Mustafa Rahman Tokma kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor?

Mustafa Rahman Tohma, 6 Kasım 1982 tarihinde Antakya'da dünyaya geldi. Aile işi olan ve kendisinin de ziraat fakültesini bitirerek başladığı çiftçilik kariyerine devam etmektedir. Mısır, buğday, hayvan yemi üretmekte olan Mustafa Tohma, geçmiş yıllarda boyunun uzun olması nedeniyle aile dostlarını kırmayarak birkaç defa modellik yaptığını ifade ediyor. Mustafa Tohma kendi mesleği olan çiftçiliğe devam etmektedir.