Serenay Sarıkaya "O bayanı tanımıyorum" diyen Banu Alkan için ne dedi?

Serenay Sarıkaya bir dergi çekimi için gittiği Bodrum’da güzelliğiyle kendisine nasıl hayran bıraktı?

Serenay Sarıkaya bir derginin kapak çekimi için geçen hafta Bodrum’daydı. Keyfi yerinde olan ünlü oyuncu çekimlerden arta kalan zamanda bol bol güneşlendi. Serenay Sarıkaya bu sırada kameraların görüntü aldığını fark etti.

Güzel oyuncu bir ara sipariş verdiği içeceğini almak için yerinden kalktı.  Sarıkaya, güzelliğiyle yine kendisine hayran bıraktı. Serenay Sarıkaya görüntü alan muhabirlerle şakalaştı. Ünlü oyuncu daha sonra yerine geçti.  Serenay Sarıkaya gün boyu güneşlenme faslına devam etti.

Sarıkaya, geçen perşembe Etiler’de bir güzellik merkezinden çıkarken görüntülendi. Ünlü şarkıcı Cenk Eren, Serenay Sarıkaya’nın geçen hafta paylaştığı leopar desenli bikinili pozlarını Banu Alkan’ın eski tarzına benzetti ve “İyi bir oyuncu, çok güzel bir kadın, iyi giden bir kariyere ve çok da iyi bir menajere sahip, peki durum böyleyken neden 90’lı yılların Banu Alkan’ı gibi pozlar vermeye gerek duyar? Uzun yıllardır böyle magazin konularında yorum yapmadım, bana düşmez ama çok beğendiğim bir oyuncu olduğu için dayanamadım, umarım kırılmaz bana” paylaşımını yaptı.

Bunun üzerine Banu Alkan sinirlendi ve sosyal medyadan Cenk Eren’e şu yanıtı verdi:

“Öncelikle Cenk Eren’e geçmiş olsun dileklerimi gönderiyorum sanırım göz problemi var. Resimdeki bayanı tanımıyorum. Oyunculuğu hakkında yorum yapamam. Afrodit olmak için maalesef ki akademik güzel bir yüze ve efsanevi vücut kıvrımlarına sahip olması gerekiyor üzgünüm.” 

Banu Alkan’ın açıklamasını duyan Serenay Sarıkaya’ya kahkaha attı. Ünlü oyuncu akşam saatlerinde bir kez daha kameralara yansıdı.