Serenay Sarıkaya'dan ayrılan Cem Yılmaz'ın ofisine giren kadın kim?

Cem Yılmaz ile kendisinden 18 yaş küçük sevgilisi Serenay Sarıkaya neden ayrıldı? Eve kapanan Sarıkaya’yı hangi olay küplere bindirdi?

Cem Yılmaz ile kendisinden 18 yaş küçük sevgilisi Serenay Sarıkaya’nın yaklaşık bir yıldır süren ilişkisinde kriz çıktı. Önce karantinayı ardından da yaz tatilini beraber geçiren çift görüşmeyi kesti. Ayrılığı Cem Yılmaz’ın duyurması ise dikkat çekti.

Ünlü komedyen hafta başı ofisine girerken kameralara takıldı. Bu sırada Cem Yılmaz’ın aracından inen kadın ve erkek dikkatlerden kaçmadı. Genç kadın hızla içeri giriş yaptı.

Cem Yılmaz’ın 27 Ekim'de yaptığı gösterisinin birinci kategori fiyatının 1900 TL, 2 Kasım’daki gösterisinin 1. kategori fiyatının ise 3 bin 640 TL olduğu gündeme gelmişti. Yılmaz, Erşan Kuneri adlı dijital dizi projesiyle ilgili soruya yanıt vermek yerine konuyu bilet fiyatlarına getirdi.

Ünlü komedyen sosyal medyadan attığı şu tweetle de bilet fiyatlarıyla ilgili yapılan spekülasyona tepki gösterdi:

“Sıklıkla, abuk sabuk karaborsa sitelerinin gösteri biletlerini tuhaf fiyatlarla satmasını, bilerek isteyerek bu şekilde haberleştirmek... “Kim bu karaborsa siteleri kim? Niye bu fiyata bilet satıyor”u sormamak normal olmuş. Böyle bir fiyat yok, hiç de olmadı. İlgilenenlere duyuru...”

Ünlü komedyen tam ofisine girmek üzereyken özel hayatıyla ilgili yaptığı açıklamayla bir anda manşetleri değiştirdi. Ofisinden çıkışta ise ünlü komedyene bir kez daha ayrılık sorusu yöneltildi. Daha sonra evine geçen Cem Yılmaz gündeme bomba gibi düşen ayrılık açıklamasıyla ilgili bu kez ağız değiştirdi.

Cem Yılmaz’ın ayrılık açıklaması yapmasına Serenay Sarıkaya’nın fena halde sinirlendiği öğrenildi. Eve kapanan güzel oyuncu konuyla ilgili sessizliğe büründü. Silikon yenileme ameliyatı yaptıran Sarıkaya, pansuman için hastaneye gitmek yerine sağlık ekibini evine çağırmayı tercih etti. Köpeği Orfeus’la tenis kortunda tur atan ünlü oyuncu muhabirlere selam verdi. Sağlık ekibi, ertesi gün yeniden pansuman için ünlü oyuncunun evine geldi.

Cem Yılmaz ise aynı günün akşamı gösterisi öncesi ofisinden çıkarken görüntülendi. Ünlü komedyen ayrılık sorusuna sessiz kaldı.

Cem Yılmaz’ın son dönemde sık sık kıskançlık yüzünden kavga ettiği öne sürülen Serenay Sarıkaya ile ayrılık kararı alması 8 Haziran’da attığı tweet’i akıllara getirdi. Yılmaz, ünlü sanatçı Ebru Yaşar’ın 14 yıl sonra yeniden viral olan “Ateşten Gömlek” şarkısını paylaşmış, Serenay Sarıkaya ise şarkının altına kalp emojisi koymuştu. Ünlü komedyenin ayrılık kararını kendisinin duyurması “Cem Yılmaz ateşten gömleği çıkardı” yorumuna neden oldu.