Masumiyet'in İlker'i Serkay Tütüncü: Hülya Avşar'a karşı çelik yelek giymeyi düşünüyorum

Serkay Tütüncü, attığı tokatla partnerinin çenesini çıkaran “Masumiyet” dizisindeki annesi Hülya Avşar’la ilgili hangi espriyi yaptı?

Masumiyet” dizisinde hayat verdiği İlker karakteriyle kariyerindeki yükselişini sürdüren Serkay Tütüncü, Magazin Hattı’na konuştu. Artık pazartesi akşamları seyirciyle buluşacak olan dizide bıçak sırtı bir rolü canlandıran yakışıklı oyuncu, “İyi ki bu projeyi kabul etmişim” dedi.

Serkay Tütüncü, “Masumiyet”in çok değerli bir proje olduğunu vurguladı. Tütüncü, dizinin usta oyuncuları Mehmet Aslantuğ ve Hülya Avşar’la çok keyifli çalıştıklarını belirtti. Ünlü oyuncu geçen haftalarda “Masumiyet” dizisinde annesini canlandıran Hülya Avşar’la 14 katlı bir binayı merdivenle çıkmıştı.

Tütüncü, partneri İlayda Alişan’la çektiği eğlenceli videolarla da dikkat çekiyor. Başarılı oyuncu, İlker karakterine nasıl hazırlandığını anlattı. Geçmişte Survivor yarışmasına da katılan tütüncü, o sayfayı tamamen kapattığını belirtti.

Serkay Tütüncü, dizide en çok İlayda Alişan’a sandalyeyle saldırdığı sahnede zorlandığını ifade etti. Tütüncü’ye Hülya Avşar’ın attığı tokatla partneri Ertuğrul Postoğlu’nun çenesini çıkardığı hatırlatıldı.