Sermiyan Midyat Sevcan Yaşar davasında flaş gelişme

Sermiyan Midyat ile Sevcan Yaşar arasındaki davada kılıçlar çekildi. İki taraf da herkesi şoke eden ses kayıtları yayınladı. Sevcan Yaşar, Sermiyan Midyat'ın kendisine ettiği küfürleri, Midyat da Sevcan Yaşar'ın sözleri ifşa etti.

Sevcan Yaşar, geçtiğimiz günlerde uzun süredir birlikte olduğu Sermiyan Midyat'tan şiddet gördüğünü ileri sürerek şikayetçi oldu. Ardından başlayan dava sürecinde iki taraf da karşılıklı olarak suçlamalarda bulundu.

Sevcan Yaşar, Sermiyan Midyat'ın kendisine uyguladığını ileri sürdüğü şiddeti belgelemek için vücudundaki çürükleri gösteren fotoğraflar paylaştı. Ardından Sermiyan Midyat bu iddiaların yalan olduğunu iddia ederek asıl şiddet görenin kendisi olduğunu öne sürdü.

Daha sonra Sevcan Yaşar sosyal medya hesabından kısa bir küfür içeren ses kaydı yayınladı. Paylaşımın notuna ise, "Bu ses kaydı , kendimi wc ye kilitleyip polisi aradıktan sonra , tehlike anında plansız olarak bir kereye mahsus çekilmiş 3 sn liktir ve legaldir. Bu yüzden ‘telefonum çalındı ‘ oyunu kurmama gerek yoktur. 4 mayıs tarihlidir .Kapının kırılma anıdır. Sonrasında tel imi aldığı ve darp ettiği için devamı yoktur. Şimdiye kadar şahısı linçten korumak adına her şeyi yaptım. Belgelerimi paylaşmadım. Artık gerçekleştirilen tehditlerle bu uzaktan psikolojik şiddetin devam etmesini istemiyorum , yoruldum. Kadın şikayetçi olunca ,topluma şiddeti kanıtlamak zorunda bırakılarak ikinci kez sürekli olarak psikolojik şiddete maruz bırakılıyor ve olayı unutma süresi uzuyor. Benim belgelerimi vermeyerek karşı tarafı koruma ihtiyacım, kadının ‘hırslı kindar entrikacı’ görüntüsünü reddetmemdir.Sadece hukuki yolda haklılığımı kanıtlamak isterken basın yoluyla linç ettirmeye çalışarak tehditlerini gerçekleştirdi. Susmanın bir anlamı kalmadı.. bu çirkinlikleri paylaşmak zorunda bırakıldığım için üzgünüm.." açıklaması ekledi.

Sermiyan Midyat ses kayıtlarını yayınladı

Sermiyan Midyat bu gelişmelerin ardından Nisan'ın 14 ve 15'inde kaydettiği ses kayıtlarını sosyal medya hesabından ifşa etti. Ses kayıtlarında Sevcan Yaşar'ın kendisine vurmasının ardından "Vurma" ifadeleri yer alıyor. Sermiyan Midyat kısa kısa bir kaç mesaj daha yayımladı.

Sevcan Yaşar'dan yeni açıklama

Sermiyan Midyat'ın bu ses kayıtlarını ifşa etmesinin ardından bir kez daha sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Sevcan Yaşar, "İşlediği suçu Instagram'dan paylaşması iyi olmuş... 21 Nisan tarihli mail ss'lerinde belirttiğim gibi beni ilk kez darp ettikten sonra sinir krizine girmem büyük bir sükunetle izinsiz olarak kaydedilip kendi tokatları silinmiş şekilde bana mail atıldı. Dava konusu 4 Mayıs'ytı. O gece tek kelime kavgamız olmamıştır. Ayrılmak istediğim için önüme geçip darp etmiştir. Arkadaşı suç işlemekteki istikrarından dolayı kutluyorum. Instagramının SS'ini aldım. Ve evet erkek olarak ev kirasını ödemiştir. Borçlarından dolayı haciz gelmesin diye benim üzerime kiralık evin. Sana yolladığım paranın da dekontunu paylaş, bir de rica ediyorum telini çalan (!) arkadaşa söyle bana attığın 'ses kaydını sildim özür dilerim' videonu da ifşa etsin. Bu kadar çirkinlik yeter. #kadınaşiddetehayır" ifadelerine yer verdi.

Sevcan Yaşar öte yandan bomba bir imada da bulunarak, "Hadi gizlice çektiğin özel görüntülerimi de paylaş!!! Susmuyorum" açıklamasında bulundu.