Sevgiliye Berat Kandili mesajları! Uzun, kısa, öz, dualı, en güzel kandil kutlama sözleri, mesajları ve alıntıları

Ramazan ayının müjdecisi olan Berat Kandili idrak edilecek. Dualar ve ibadetlerle karşılanacak bu özel gece için pek çok kişi kandil mesajları göndermek ve iyi dileklerde bulunmak istiyor. Sevdiğine ve sevgilisine kandil mesajı göndermek isteyenlere, umut dolu en güzel kandil mesajlarını derledik. İşte uzun, kısa, öz, dualı, umut dolu, resimli, en güzelinden sevgiliye Berat Kandili mesajları!

Sevgiliye Berat Kandili mesajları! Uzun, kısa, öz, dualı, en güzel kandil kutlama sözleri, mesajları ve alıntıları

Berat Kandili dualar ve ibadetlerle Müslüman aleminde umutla karşılanacak. Mübarek üç aylardan Şaban ayının 15. gecesi idrak edilen Berat Kandili, Ramazan ayının müjdecisi olarak biliniyor. Bu gecede yapılan duaların kabul olduğu biliniyor ve gece boyu dualar ve güzel temennilerle geçirilmesi tavsiye ediliyor. Biz de birbirini seven, kavuşmayı bekleyen sevgililer için umut dolu, en güzel Berat Kandili mesajlarını sizin için derledik. İşte En güzel, kısa ve öz, resimli ve umut dolu, sevgiliye Berat Kandili mesajları!

SEVGİLİYE BERAT KANDİLİ MESAJLARI!

Bir damla umut serpilsin yüreğine, bin tatlı umut dolsun günlerine, hayallerin gerçekleri bulsun, bütün duaların kabul, kandilin mübarek olsun.

Bu gece kulun yalvarış ve yakarışlarını yüce Mevla’ya sunacağı ve o’nun sonsuz affından, merhametinden, iyiliğinden bol bol yararlanacağı umut, huzur ve müjde gecesidir. Kandiliniz hayırlı olsun!

Her sabah güneşle doğan umutlar, her yenibahar ile tazelenen mutluluklar ve açan her yeni çiçekte gizlenen güzellikler sizinle olsun. Berat Kandiliniz mübarek olsun.

Kandiller berekettir, umuttur, gözyaşıdır, yakarıştır, özlemdir. Dualarınız kabul, Berat kandiliniz mübarek olsun.

Sevgiliye Berat Kandili mesajları! Uzun, kısa, öz, dualı, en güzel kandil kutlama sözleri, mesajları ve alıntıları - Resim : 1

Yitirilmiş ve özlemle beklenen umutlara elçilik edecek bu gecede, en ulaşılmaz gördüğün hayallerine, parlak güneşin doğması dileğiyle. İyi kandiller. Berat Kandilin mübarek olsun.

Gül bahçesine girenler gül olmasa da gül kokarlar, kâinatın en güzel gülünün kokusu üzerinizde olsun bu gece. Kandiliniz mübarek olsun

Gözlerin hangi güzel şeye bakıyorsa ve kalbin hangi güzel şey için çarpıyorsa, hayatın sana onu getirmesi dileğiyle. Berat Kandiliniz hayırlı olsun.

Allah gönlünüzden geçen her duayı hakkınızda hayırlı ise kabul etsin. Âmin! Hayırlı kandiller...

Allah sadece kalbi verir, içini sen doldurursun. Berat Kandiliniz mübarek olsun.

Allah sana sevdiklerinle beraber mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşamayı nasip etsin. Berat Kandiliniz mübarek olsun…

Sevgiliye Berat Kandili mesajları! Uzun, kısa, öz, dualı, en güzel kandil kutlama sözleri, mesajları ve alıntıları - Resim : 2

Gelişiyle kalbimizi aydınlatan, gönlümüze nur saçan, bütün insanlığa güneş gibi doğan, sevgili peygamberimizin şefaatine nail olmanızı temenni ederim. Berat Kandilin mübarek olsun.

Allah'ım! Efendimiz Muhammed'e, âline, ashabına ve ihvanına, Senin razı olacağın şekilde ve onun hakkını eda edecek bir surette salât ve selâm et, bize ve dinimize selâmet ver. Âmin! Hayırlı Kandiller.

Allah'ım, nimetinin elden çıkmasından, afiyetinin ters dönmesinden, ansızın azabına uğramaktan ve her türlü gazabından Sana sığınırım. (Hadis) Hayırlı Nurlu Kandiller.

Allah'ım, Senden sevgini, Seni sevenlerin sevgisini ve beni Senin sevgine ulaştıracak ameli isterim. Allah'ım, Senin sevgini bana nefsimden, ailemden ve soğuk sudan daha sevimli eyle. (Hadis) Berat kandilimiz Hayırlı Olsun.

Sevgiliye Berat Kandili mesajları! Uzun, kısa, öz, dualı, en güzel kandil kutlama sözleri, mesajları ve alıntıları - Resim : 3

Allah'ın rahmeti, bereketi sizinle olsun, gönül güneşiniz hiç solmasın, yüzünüz aydın olsun, kabriniz nur dolsun, makamınız Firdevs, dualarınız kabul olsun. Kandiliniz kutlu olsun..

Avuçların açıldığı, gözlerin yaşardığı, ilahi esintilerin kalpleri okşadığı anın bir asra bedel olduğu bu gece dualarda birleşmek dileğiyle Beraat Kandiliniz Mübarek Olsun.

Beraat kelimesi bolluk, bereket, fazilet anlamına gelir. Bu gece Allah'ın lütuflarının bol bol verildiği bir gecedir ve üç ayların ikinci kandil gecesidir. Beraat Kandiliniz Mübarek Olsun..

Berat gecemizin gerçek beratlarımıza vesile olmasını, Ramazan ayına arınmış gönüllerle, günah yüklerimizden berat etmiş olarak girmeyi nasip etmesini Yüce Allah'tan diler; Berat Kandilinizi kutlarız…

Berat gecesi de diğer gecelerimiz gibi her birimiz için birer yenilenme gecesidir. Bu gecede hayatımızı ve hayallerimizi tekrar gözden geçirerek dua ve tövbelerle gerçek mümin olma yolunda kayda değer mesafe kat etme imkânı bulabiliriz… Allah dualarımızı kabul Berat Kandilimizi mübarek eylesin…

Sevgiliye Berat Kandili mesajları! Uzun, kısa, öz, dualı, en güzel kandil kutlama sözleri, mesajları ve alıntıları - Resim : 4

Berat Gecesi dileklerimizi, isteklerimizi Allaha arz etmek için de değerli bir fırsattır. Berat Gecesi, Allah'ın rahmet ve bağışlanmasının sağanak halinde yeryüzüne indiği, dileyen her müminin armağanlara gark ettiği bir gecedir. Hepimize hayırlı olsun...

Berat gecesi müminlerin dualarının kabul edildiği, günahlarının af olduğu bağışlanma ve af gecesidir. Dualarınızın kabulünü ve Yüce Rabbimizin affına mazhar olanlar arasında olmanızı diler Berat Kandilinizi tebrik ederiz…

Baki sevgiler adına nice dilekler vardır. Ölümü bile ayırır saymayan gönüller vardır. Mesafeler araya set çekmişse ne çıkar, dualarda birleşen gönüller vardır. Hayırlı kandiller...

Bazen yenik düştük zamana, esiri olduk anlamsız koşturmaların ve fakat adını yüreğimize yazdığımız dostlarımızı hiç unutmadık. Kandiliniz mübarek olsun.

'Ben, beni seven ümmetimi almadan cennete girmem' diyen Sevgilinin (s.a.s.) ümmeti olmanın hakkını verebilmek duası ile… Berat Kandiliniz mübarek olsun.

Beraat kandili ALLAH' ın rahmet ve bağışlamasının bol olduğu gecedir. Edilen dualar, tövbeler bu gece kabul olunur. Yürekler bin bir nurla doludur. Kandiliniz kutlu olsun. Beraat kandilin mübarek olsun.

Allah sana sevdiklerinle beraber mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşamayı nasip etsin. Beraat kandiliniz mübarek olsun! Kalpleriniz imanla dolsun! Hayırlı İyi Kandiller...

Sevgiliye Berat Kandili mesajları! Uzun, kısa, öz, dualı, en güzel kandil kutlama sözleri, mesajları ve alıntıları - Resim : 5

Allah’ın rahmeti, bereketi sizinle olsun, gönül günesiniz hiç solmasın, yüzünüz aydın olsun, kabriniz nur dolsun, makamınız Firdevs, dualarınız kabul olsun. Berat Kandiliniz kutlu olsun.

Allah'ım gönlümüzde olanı hakkımızda hayırlı eyle, hakkımızda hayırlı olana gönlümüzü razı eyle! (Âmin) Hayırlı Kandiller.

Allah’ın aşkıyla yan bu gece, Mevlana gibi dön bu gece, secdeye varıp huzura erince, şu fakiri de an bu gece. Berat Kandiliniz hayırlı olsun.

Allah'ım! Dünyada ve ahirette Senden esenlik isterim; Allah'ım, dinim, dünyam, ailem ve malım konusunda Senden af ve esenlik isterim. Allah'ım, ayıplarımı ört. Korkularımdan beni emin eyle. Önümde, ardımda, sağımda, solumda, üstümde olanlardan beni koru. Altımdakilerden de Senin azametine sığınırım. Kandiliniz Hayırlı Olsun.

Allah'ın adıyla başladığınız her işinizde başarılar dilerim. Berat Kandiliniz Mübarek Olsun.

Allah'ın aşkıyla yan bu gece, Mevlana gibi dön bu gece, secdeye varıp huzura erince, şu fakiri de an bu gece. Berat kandiliniz kutlu olsun!

Sevgiliye Berat Kandili mesajları! Uzun, kısa, öz, dualı, en güzel kandil kutlama sözleri, mesajları ve alıntıları - Resim : 6

Allah'ın nimet, rahmet ve mağfiretinin müminlere bol bol ihsan edildiği gece manasına gelen Berat Gecesi'nde, yüreklerimiz ibadetle çarpsın, gönüllerimiz bir olsun Berat Kandiliniz mübarek olsun…

Berat Kandili, Yüce Rabbimiz nezdinde beratımıza vesile olduğu gibi, kendimize, ailemize ve tüm kâinata karşı affedici, onarıcı ve bağışlayıcı olmayı öğretir. Kandiliniz mübarek olsun.

Berat kandiliniz mübarek olsun! Kalpleriniz imanla dolsun! Hayırlı Kandiller.

Berat kandilinizi yüreklerimizdeki imanı ve topraklarımızdaki imanı güçlendiren; milletimiz, ümmetimiz ve insanlık âlemi için hayra (huzura, barışa) vesile olan bir gece olmasını Cenabı Hak'tan niyaz ediyorum. Hayırlı Kandiller.

Bin damla serpilsin yüreğine, bin tatlı mutluluk dolsun günlerine, bin bir hayalin gerçekleri bulsun, her türlü duaların kabul olsun, Berat Kandilin mübarek olsun.

Binlerce çiçek var, ama gül başka. Milyonlarca insan var, ama dost başka. Milyarlarca gün var, ama bugün başka, Beraat Kandiliniz mübarek olsun. Bir avuç alkış, bir kucak sevgi, sıcak bir mesaj, kapatır tüm mesafeleri, kalbiniz nurlu ve mutlu, kandiliniz kutlu olsun.

Bu gece bir tren kalkar yüreğimden gökyüzüne. Bu gece bir damla düşer seccademe ve bu gece göğe yükselen dualarımın birinde adın geçer elbette. Berat Kandiliniz hayırlı olsun.

Bu gece Cenabı Hakkın kendisine yönelip af dileyen müminleri bağışlayarak kurtuluş beratı verdiği bir gecedir. Hepimiz için hayırlı olsun. Berat Kandilimiz Mübarek Olsun.

Bu gece Cenabı Hakkın, kendisine yönelip af dileyen müminleri bağışlayarak kurtuluş beratı verdiği bir gecedir. Hepimiz için hayırlı olsun!

Ey Allah’ım! Sen ümit edeni ümitsizliğe düşürmezsin. Sen Sen'den isteyeni geri çevirmezsin. Ey ismi Deva, zikri şifa ve itaati zenginlik olan: sermayesi ümit ve silahı dua olan bu kullarına maddi manevi şifa ol. Sana yönelen kalplerimizi boş çevirme (Âmin). Berat kandiliniz mübarek olsun.

Bu gece hayırlı bir gece, yüreklerimiz ibadetle çarpsın, gönüllerimiz bir olsun… Kandiliniz mübarek olsun!

Sevgiliye Berat Kandili mesajları! Uzun, kısa, öz, dualı, en güzel kandil kutlama sözleri, mesajları ve alıntıları - Resim : 7

Bu gece kulun yalvarış ve yakarışlarını yüce Mevla’ya sunacağı ve o’nun sonsuz affından, merhametinden, iyiliğinden bol bol yararlanacağı umut huzur ve müjde gecesidir. Kandiliniz hayırlı olsun!

Bu Kandil Gecesi'nin, hayatımıza yeni ufukların açılmasına ve vesile olması dileğiyle. Berat Kandilin mübarek olsun…

Bu mübarek Berat kandilinde Yüce Mevla’mızın önümüzdeki bir yıl içinde olacak her şeyi yazdırdığı yani insan kaderinin gelecek bir yılının kayda geçildiği bu gece de kaderimizin güzel olması ümidi ve bilinciyle geceyi ibadet ve dua ile ihya etmek, yarını ise oruç desteği ile süslemek, kulun aciziyetliğini belirttiği samimi dualarda bir kelime olmak ve dualarda buluşmak dileğiyle kandiliniz mübarek olsun. Hayırlı kandiller.

Bu mübarek gecede dualarınızın kabul ve makbul olması dileklerimle. Beraat kandilinizi kutlar, size ve sevdiklerinize hayırlara vesile olmasını dilerim.

Bu mübarek gecenin ülkemize, İslam âlemi ve tüm insanlığa huzur, mutluluk ve hayırlar getirmesini Yüce Rabbimden dilerim. Berat Kandiliniz mübarek olsun…

Sevgiliye Berat Kandili mesajları! Uzun, kısa, öz, dualı, en güzel kandil kutlama sözleri, mesajları ve alıntıları - Resim : 8

Bugün ellerini semaya gönlünü Mevla’ya aç, bugün günahlardan olabildiğince kaç, bugün en gizli incilerini onun için saç çünkü bugün kandil, Berat Kandilin mübarek olsun.

Bugün ellerinizi her zamankinden daha çok açın avucunuza melekler gül koysun, yüreğiniz coşsun Berat kandiliniz hayırlara vesile olsun.

Bugün ettiğiniz bütün dualar göklere yükselip, tek tek kabul olup üzerinize sağanak gibi yağsın inşallah. Beraat kandiliniz mübarek olsun.

Duayı kabul eden, istemeyi veren, murat edince el açtıran, ancak sevdiği kuluna dua ettiren RABBİM. Ellerimizi boş çevirme. (Amin) Berat kandilimiz Mübarek Olsun.