Berat Gecesi zikir ve duaları 2023! Berat Kandili zikirleri nelerdir? Berat Gecesi tespihleri ve zikirleri nasıl çekilir?

Berat Gecesi zikirleri ve tespihleri, pek çok kişi tarafından sorgulanıyor. Milyonlarca müslüman Berat Gecesi'nde zikirlerle Allah’tan bol rızk ve günahlardan affını isteyecek. Ellerin semaya açılacağı bu gece için bazı zikir ve tesbihler bulunuyor. Peki, Berat Kandili zikirleri nelerdir? Kandil gecesi zikirleri neler, nasıl yapılır? Berat Gecesi zikirleri nasıl çekilir? İşte detaylar...

Berat Gecesi zikir ve duaları 2023! Berat Kandili zikirleri nelerdir? Berat Gecesi tespihleri ve zikirleri nasıl çekilir?

Geceden, gün doğumuna kadar çok özel bir gece olan Berat Kandili'ni ibadetler ve dualarla geçirecek pek çok kişi kandil zikirleri ve tespihlerini araştırıyor. Tövbe etmek için önemli bir fırsat olarak görülen Berat Kandili'nde çeşitli zikirler ve tesbihler çekilir. Peki, Kandil gecesi zikirleri neler, nasıl yapılır? Berat Gecesi zikirleri nasıl çekilir?

BERAT KANDİLİ ZİKİRLERİ NELERDİR?

Berat Kandilinde “Bin adet Estağfirullah El Azim”, “Bin 1 adet ihlas Suresi”, “Bin adet La İlahe İllallah”, “Bin adet Salavat”, “Yüz adet Habinallahü Vegniğmel Vekil”, “Yüz adet Besmele”, “129 Adet Ya Latif” zikirlerini çekmek büyük sevaptır.

Allah, Allahümme salli alâ seyyidinâ muhammedin ve alâ âli seyyidinâ muhammed,

Allahu ekber,

Elhamdülillâh,

Estağfirullah,

Lâ ilâe illallah,

Sübhànallah,

Lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâhil aliyyil azîm

BERAT KANDİLİ TESBİHLERİ NELER?

Bin adet Salavat

Bin adet La İlahe İllallah

Bin adet Estağfirullah El Azim

Bin 1 adet ihlas Suresi

Yüz adet Besmele

Yüz adet Habinallahü Vegniğmel Vekil

129 Adet Ya Latif