Sevilla Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Sevilla Fenerbahçe maçı kadrosu!

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu ilk maçında Sevilla ile kozlarını paylaşacak. Kritik karşılaşmada gözler Fenerbahçe’nin ilk 11'ine çevrildi. Sarı-Lacivertliler Sevilla maçından avantajlı çıkmak ve adını çeyrek finale yazdırmak istiyor. İspanya'da oynanacak mücadele öncesinde Jorge Jesus'un, kadroda değişiklik yapması bekleniyor. Peki, Sevilla Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Sevilla Fenerbahçe maçı kadrosu belli oldu mu? İşte Sevilla Fenerbahçe maçı muhtemel 11’leri!

Sevilla Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Sevilla Fenerbahçe maçı kadrosu!

UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turunda Fenerbahçe, Sevilla ile karşı karşıya gelecek. Gözler İspanya’ya çevrilirken Fenerbahçe, Sevilla karşısında deplasmanda kazanarak, saha avantajını eline geçirmek istiyor.

SEVİLLA FENERBAHÇE MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Fenerbahçe Sevilla arasındaki ilk maç, 9 Mart'ta İspanya'da oynanacak. Maç, TSİ 23.00’de EXXEN'den canlı olarak yayınlanacak.

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi'nde Sevilla'ya konuk olacağı mücadeleyi, Fransa Futbol Federasyonundan François Letexier yönetecek. Letexier'nin yardımcılıklarını Cyril Mugnier ve Mehdi Rahmouni yapacak.

Rövanş maçı ise, 16 Mart'ta Ülker Stadyumu Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi'nde oynanacak. Maç yine EXXEN'den naklen izlenebilecek.

FENERBAHÇE’NİN SEVİLLA MAÇI KADROSU BELLİ OLDU MU?

Fenerbahçe'de sakatlıkları bulunan Luan Peres ve Michy Batshuayi'nin zorlu karşılaşmada forma giyip giymeyecekleri belirsizliğini koruyor. UEFA listesinde yer almayan Serdar Dursun, Ezgjan Alioski ve Gustavo Henrique ise Sevilla'ya karşı forma giyemeyecek. Önceki maçlarda Ferdi ve Lincoln'e görev veren Jesus, Sevilla karşısında hızından yararlanmak için Osayi'yi tercih edebilir. Ayrıca, Miha Zajc'ın da kadroda yer alması bekleniyor.