Sevilla, Granada’yı deplasmanda yendi! 10 maçlık kabus son buldu

İspanya La Liga’nın 17.hafta müsabakasında Sevilla deplasmanda Granada’yı Adria Pedrosa, Lucas Ocampos ve Sergio Ramos’un attığı gollerle 3-0 yendi. Sevilla 10 maç sonra sahadan 3 puanla ayrıldı.

Sevilla, Granada’yı deplasmanda yendi! 10 maçlık kabus son buldu

İspanya La Liga’da zor günler geçiren Sevilla, uzun bir aranın ardından galibiyetle tanıştı. Endülüs ekibi ligin 17. haftasında deplasmanda Granada’yı 3-0’lık skorla mağlup etti. Bu sonuçla birlikte Sevilla, 10 maç aradan sonra ligde galip gelmeyi başardı.

 Sevilla’ya galibiyeti getiren golleri 23.dakikada Adria Pedrosa, 32.dakikada Lucas Ocampos ve 49.dakikada Sergio Ramos kaydetti.

SEVILLA’NIN LİGDEKİ DURUMU

İyi bir sezon geçirmeyen Sevilla, ligde 3 galibiyet, 7 beraberlik ve 7 mağlubiyet alarak topladığı 16 puanla 13. sırada bulunuyor.

Grana maçı öncesinde ligdeki son galibiyeti 5-1’lik skorla evinde Almeria karşısında alan İspanyol ekibi sırayla; Barcelona, Real Sociedad, Mallorca ve Getafe’ye mağlup olurken, Rayo Vallecano, Real Madrid, Cadiz, Celta Vigo, Real Betis ve Villarreal ile de beraber kaldı.

Sevilla, B Grubu’nda yer aldığı UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ise sadece 2 puan toplarken, Lens’in ardından son sırada kaldı ve Avrupa kupalarına grup aşamasında veda etti.