Şevval Şahin: Yiyor yiyor kilo almıyorum

Türkiye eski güzeli Şevval Şahin, Mısırlı milyarder sevgilisi Mohammed Alsaloussi’yle ilgili “Sevgilimin malıyım” diyen eski dostu Şeyma Subaşı’nın adını duyunca ne tepki verdi?

Türkiye eski güzeli Şevval Şahin, sevgilisi Yiğit Markus Aral’la Bebek’te bir mekânda görüntülendi. Ünlü model çıkışta maskesini takmayı ihmal etmedi. Şahin, kameralara röportaj verirken sevgilisi de bu anın görüntüsünü çekip sosyal medya sayfasından yayınladı.

Sosyal medyada birbirinden iddialı pozlar veren 21 yaşındaki ünlü model, çok zayıf olduğu için de zaman zaman eleştiriliyor. “Survivor” yarışmasıyla tanınan yazılım mühendisi Yiğit Markus Aral, çocuk yapmaya karar verdiğinde evleneceğini belirtti. Şevval Şahin anne olmayı şimdilik düşünmediğini, kedisi Tigra’yı büyüttüğünü anlattı.

Şevval Şahin’e bir dönem çok yakın arkadaş olduğu Şeyma Subaşı’nın Mısırlı milyarder sevgilisi Mohammed Alsaloussi’yle ilgili yaptığı açıklama soruldu. Subaşı, sosyal medyada “Sevgilimin malıyım” yazılı tişört giymiş, ardından da Buket Aydın’ın programında sözlerine açıklık getirmişti. Yaptığı lüks tatillerle dikkatleri üzerine çeken Şahin bu yazı Türkiye’de geçirmeyi planladığını ifade etti.