Melisa Döngel, aşkını herkese ilan etti! Ünlü oyuncuya tebrik mesajları yağdı

Şeyma Subaşı'nın eski sevgilisi Guido Senia ile adı aşk dedikodularına karışan ünlü oyuncu Melisa Döngel, sosyal medya hesabından yaptığı videolu paylaşımıyla yeni aşkını herkese ilan etti.

Son günlerin parlayan yıldızı ünlü oyuncu Melisa Döngel, sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla adından sıkça bahsettiriyor.

Melisa Döngel, aşkını herkese ilan etti! Ünlü oyuncuya tebrik mesajları yağdı - Resim : 1

Sen Çal Kapımı dizisine veda ettikten, sonra 'Cunning Single Lady'' adlı Güney Kore dizisinden televizyon ekranlarına uyarlanan Aşk Mantık İntikam dizisinde rol alacak olan güzel oyuncu Melisa Döngel, sosyal medya hesabı Instagram'dan aşkını ilan etti. Döngel, Deniz Şahin ile birliktelik yaşadığını duyurdu.

 

Melisa Döngel, aşkını herkese ilan etti! Ünlü oyuncuya tebrik mesajları yağdı - Resim : 3

Ünlü oyuncu, sevgilisiyle deniz kenarında çektiği bir videoyu kalp emojisiyle paylaştı. Tanju Okan'ın Aşkı bulacaksın şarkısıyla yaptığı paylaşımına ise çok sayıda ünlü isimden tebrik ve beğeni mesajları yağdı.

Öte yandan Döngel, Şeyma Subaşı'nın eski sevgilisi Guido Senia ile adı aşk dedikodularına karışmıştı. Guido Senia, ünlü oyuncunun paylaştığı bikinili pozuna  hem şimşek emojisi koyarak beğenmişti.

Melisa Döngel, aşkını herkese ilan etti! Ünlü oyuncuya tebrik mesajları yağdı - Resim : 6

Senia'nın yorumuyla şaşkına dönen genç oyuncu ise ağzının suyu akan emoji koyarak cevap verdi.