Sezen Aksu'dan Müjde Ar'a yürek yakan sözler: Bana kaldın

Yeşilçam’ın efsane oyuncularından Müjde Ar hafta başı hayatının en zor görevlerinden birini yerine getirdi ve çoklu organ yetmezliği nedeniyle 64 yaşında hayata veda eden kardeşi Mehtap Ar’ı son yolculuğuna uğurladı.

Ünlü oyuncu Zincirlikuyu Mezarlığı’na, geçtiğimiz yılllarda evlat edindiği yeğeni Söz’le el ele geldi. 66 yaşındaki Müjde Ar, konuşurken gözyaşlarını tutamadı. Aralarında Ajda Pekkan, Sezen Aksu ve Cenk Eren’in de olduğu birçok ünlü isim kovid riski nedeniyle katılamadıkları cenazeye çelenk gönderdi. Cenazede Yeşilçam’ın Sultan’ı Türkan Şoray, Müjde Ar’ı bir an olsun yalnız bırakmadı. Türkan Şoray, elini hiç bırakmadığı Müjde Ar’a en zor gününde destek oldu.

Nur Sürer’in de katıldığı cenazeye gelenler kolonya ve dezenfektanla sık sık ellerini temizledi. Müjde Ar, Türkan Şoray’a yakın dostu Sezen Aksu’nun kendisini arayarak “Bana kaldın” dediğini anlattı. Cenazede Müjde Ar’ın kardeşi Mehtap Ar’ın tabutunu taşıması da görenleri duygulandırdı. Türkan Şoray, aracına binene kadar Müjde Ar’a eşlik etti.