Shakira'dan Pique itirafı! Bu detayı ilk kez açıkladı

Dünyaca ünlü Kolombiyalı şarkıcı Shakira, İspanyol futbolcu Gerard Pique ile ayrılmasının ardından ilk kez detaylı açıklamalarda bulundu. Shakira, iki çocuğunun babası Pique'nin kendisini aldattığını babası hastanedeyken öğrendiğini söyledi.

Shakira'dan Pique itirafı! Bu detayı ilk kez açıkladı

Kolombiyalı şarkıcı Shakira'dan ihanet sonrası ayrıldığı iki çocuğunun babası İspanyol futbolcu Gerard Pique ile çarpıcı itiraflarda bulundu.

People dergisinin İspanyolca sayısına konuşan Shakira Pique'nin kendisini aldattığını babası hastanede yatarken öğrendiğini ve yıkıldığını söyledi. 91 yaşındaki babası William Mebarak Chadid'in düşüp ciddi biçimde yaralandığını anlatan Shakira, "Her şey bir anda oldu. Yuvam dağılıyordu. Babam yoğun bakımda yatarken ben de aldatıldığımı öğreniyordum" dedi.

Shakira'dan Pique itirafı! Bu detayı ilk kez açıkladı - Resim : 1

Hayatının bu en zorlu döneminde, en iyi arkadaşı olarak gördüğü babasının yanına gidip tavsiye alamamanın ne kadar acı verici olduğunu da söyleyen Shakira, "Ona en ihtiyacım olan zamanda ellerimden kayıp gidiyordu" ifadesini kullandı.

Shakira ve Pique'nin Milan ve Sasha adında 10 ve 8 yaşlarında iki oğlu var. Ünlü şarkıcı yakın zamanda İspanya'dan ABD'ye taşındı. Pique ise hâlâ sevgilisi Clara Chia Marti ile birlikte.