Show TV'nin reyting rekorları kıran dizisinden çok üzücü haber. Final kararı alındı

Show TV'de yayınlanan ve bir dönem reyting rekorları kıran Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi için final kararı alındı. Dizinin final tanıtımı da yayınlanırken, hayranları büyük üzüntüye uğradı.

Show TV'nin reyting rekorları kıran dizisinden çok üzücü haber. Final kararı alındı

Show TV ekranlarında reyting rekorları kıran diziler arasında yer alan Gelsin Hayat Bildiği gibi dizisiyle ilgili son gelişmeler herkesi hayal kırıklığına uğrattı. 

Televizyon Gazetesi'nde yer alan habere göre Gelsin Hayat Bildiği Gibi’nin heyecan ve aksiyon dolu 40. bölümünde; Sadi’nin yokluğunun fark edilmesiyle emniyet her yerde Sadi’yi aramaya başladı. Sadi ise yeraltında hazırlanan bir ameliyathanede oğlunun hayatını kurtarmak için operasyon başlattı. Bu ameliyatı gerçekleştirerek kariyerini ve özgürlüğünü tehlikeye atan doktorun Kıvanç olması ise herkesi bir hayli şaşırttı.

Show TV'nin reyting rekorları kıran dizisinden çok üzücü haber. Final kararı alındı - Resim : 1

GELSİN HAYAT BİLDİĞİ GİBİ DİZİSİNDE NELER OLUYOR! 

Asuman, Mert’in hayatı pahasına da olsa içindeki kötülüğü durduramadı ve Sadi’nin yerini polise ihbar etti. Ancak bu sefer Derya’nın şaşırtmacasıyla planı suya düştü. Taylan, Songül’ün istifasının işleme konulmamasını sağlarken onu izinde gösterdi. Böylece Songül, Sadi’nin suçsuzluğunu ispat etmek ve başsavcının cinayetini çözmek için hızla çalışmalara başladı.

Derya ile olan ilişkisine yeniden başlamak isteyen Kıvanç, Derya’nın sert tepkisiyle karşılaşsa da gönlünü alabildi. Başsavcı cinayetinin olduğu gün olay yerinin yakınlarında olan görgü tanığı Berkay’ı takibe alan Songül sonunda istediği delile ulaştı. Diğer yanda Sadi ise hastanede oğlu Mert’le vedalaştıktan sonra polislerden kaçmak yerine teslim oldu.