Annesini 100 yerinden bıçaklayarak öldürdü! Karar şoke etti!

Sidney'in batısında yer alan St Clair'de, 27 yaşındaki Jessica Camilleri, 57 yaşındaki annesi Rita'yı 100'den fazla kez bıçaklayarak öldürdü. Temmuz 2019'da yaşanan kan donduran cinayette şoke eden karar çıktı.

Annesini 100 yerinden bıçaklayarak öldürdü! Karar şoke etti!

27 yaşındaki Jessica Camilleri, Temmuz 2019'da Sidney'in batısında yer alan St Clair'deki evlerinin mutfağında annesiyle yaşadığı tartışmanın ardından 57 yaşındaki annesi Rita'yı 100'den fazla kez bıçaklayarak öldürdü.

Cesedi dışarıya çıkardı

27 yaşındaki genç kadın annesini 100 yerinden bıçaklayarak katletti. Kan donduran cinayete ilişkin davada dehşete düşüren bir karar çıktı.

Annesini korkunç bir şekilde katleden kadın, daha sonra cinayeti komşularına kanıtlamak için cesedi dışarıya çıkardı. 

Karar şoke etti: Suçsuz bulundu

Bölge halkını dehşete düşüren cinayete ilişkin davada Camilleri, annesini kasıtlı olarak öldürmekten suçsuz bulundu.

 Annesinin kendisine saldırdığını iddia etti

100'dan fazla bıçak darbesiyle annesini öldürdükten sonra kafasını bedeninden ayıran Jessica Camilleri, olay anını yetkililere anlatırken annesinin ona bıçakla saldırdığını ileri sürdü.

Annesinin başının yeniden dikilip, dikilmeyeceğini sordu

Camilleri, polislere şoke eden sorular yöneltti. Camilleri, doktorların annesinin başını yeniden dikip bir mucize yapıp yapmayacaklarını sordu.

Karar 2 gün tartışıldı

En sert adli tıp araştırmacılarını ve cinayet dedektiflerini bile dehşete düşüren bu dava, mahkeme tarafından karara bağlanmak için 2 gün tartışıldı. 

  Psikiyatrik bakım sürecine alınacak

Yüksek mahkeme, Jessica Camilleri'yi cinayetten aklarken akıl hastalığı nedeniyle kasıtsız insan öldürme suçundan yargılamaya karar verdi. Bu nedenle genç kadın psikiyatrik bakım sürecine alınacak.

Şiddetli kişilik bozukluğu tespit edildi

Jessica Camilleri'nin otizm spektrumu ve aynı zamanda aralıklı olarak ataklara sebep olan şiddetli kişilik bozukluğuna sahip olduğu iddia ediliyor. 

Korku filmi bağımlısı

Çocuksu ve narsisist hale getiren psikolojik ve zihinsel engele sahip olması nedeniyle sorunlar yaşayan Camilleri'nin korku filmi bağımlısı olduğu da iddialar arasında yer alıyor.