Sığınma evinde yaşayan kadının korkunç sonu! Parçalanmış cesedi bavuldan çıktı

28 yaşındaki genç kadının cansız bedeni, zanlılar tarafından ormana doğru götürülürken, bavulların içine tıkılmış halde bulundu. Genç kadının cesedi, testereyle ikiye bölünmüştü.

Sığınma evinde yaşayan kadının korkunç sonu! Parçalanmış cesedi bavuldan çıktı

İngiltere'nin Birmingham kentinde bir sığınma evinde yaşayan Phoenix Netts'in cinayeti, sadece İngiltere'yi değil dünyayı da sarstı.

Olayla ilgili detaylı bir soruşturma başlatılırken, Netts'in cinayetiyle ilgili iki kişi gözaltına alındı. Phoenix Netts'in en yakın akrabası olan teyzesi ise, İngiliz Daily Mail gazetesine açıklamalarda bulundu. İşte şoke eden cinayetin detayları ve soruşturmanın perde arkası.

İngiltere'nin Gloucestershire bölgesindeki ıssız bir ormana doğru gitmekteki otomobili, korona virüs tedbirleri kapsamında durduran polis ekipleri, vahşet karşısında şoke oldu.

Araçtaki bavulların içinde yakılmış ve parçalara ayrılmış bir kadın bedeni vardı. Polis kurbanın tanınmaması için yakılmadan önce testereyle ikiye bölündüğünü düşünüyor.

38 yaşındaki tamirci Mahesh Sorithaya da, gözaltına alınan 27 yaşındaki Jameika asıllı Gareeca Gordon adlı kadına yardım etmekle suçlanıyor.

Dün mahkemeye çıkarılan ve Phoenix'i öldürmekle suçlanan kadının, cesedi ortadan kaldırmak için dört kez Dean Ormanı'na döndüğü ortaya çıktı.

Dün Bristol Mahkemesi'nde görülen duruşmada, Sorathiya'nın Gordon'ı Birmingham'daki kadın sığınma evinden, 24 Nisan ile 12 Mayıs arasında dört kez Dean Ormanı'na götürülmesi için para ödendiği ifade edildi.

Savcılık adına konuşan James Ward, Sorathiya'nın sadece arabayı kullandığını ve vücut parçalarından haberi olmadığını ileri sürdüğünü ancak bunun mümkün olmadığını anlattı.

Polis, Covid-19 düzenlemeleri nedeniyle Sorathiya'nın arabasını durdurdu... Polis ekipleri, arabayı durdurur durdurmaz bavullardan gelen kokuyu fark ettiklerini söyledi.

Mahkemede, bavullardan gelen yanmış et kokusunun tüm otomobili sardığını ve bu kokuyu almamanın ve sorgulamamın mümkün olmadığını ifade edildi.

Sorathiya'nın avukatı ise, iki çocuk babası adamın, arka koltuktaki valizlerin içeriği hakkında hiçbir fikri olmadığını söyledi ve ekledi: "Birkaç kez Gordon tarafından kendisine Dean Ormanı'na götürülmesi için para ödendi, o kadar."

Duruşma 10 Kasım'a ertelenirken, Sorathiya için kefalet ücreti belirlendi.

Phoenix Netts'in son olarak Nisan ayı ortalarında canlı olarak görüldüğü, arayanların kendisine telefonla ulaşamadığı ifade edildi.

Komşular, geçen hafta Phoenix'in cinayetiyle suçlanan şüpheli 27 yaşındaki Gareeca Gordon'ın, şehrin Lozells bölgesindeki yedi yataklı sığınma evinde yaşadığını söyledi.

Adli tıp ekipleri, Olay yerini altı gün boyunca incelemeye ve analiz etmeye devam etti ve Bayan Netts'in yaşadığı mülkün birinci katında bir yatak odasına odaklandı.

Phoenix'in 55 yaşındaki teyzesi Ana-Liliana Netts, MailOnline'a yeğeninin ölümünü duyma korkusunu anlattı ve "Bu kadar korkunç bir şekilde öldüğü için şoke oldum." ifadelerini kullandı. "Küçüklüğünden beri onu görmemiştim, ama sevimli, tatlı, iyi huylu ve uslu bir kızdı. Babası onun ne kadar zeki olduğunu gururla anlatırdı."

Ana-Liliana Netts, "Eskiden Croydon'da yaşıyordu, kibar bir aileden geliyordu. Ailesi yıkılmış olmalı" diye konuştu.