Sinemalar bu hafta yine dopdolu: 3'ü yerli toplam 7 film vizyonda

Sinemalarda bu hafta izleyicileri üçü yerli toplamda yedi yeni film karşılayacak. Filmler arasında özellikle aksiyon ve gerilim tutkunlarının kaçırmak istemeyeceği 'Para Avı', 'Konuş Benimle' gibi yapımlar bulunuyor.

Sinemalar bu hafta yine dopdolu: 3'ü yerli toplam 7 film vizyonda

Sinemalar bu hafta yine dopdolu. 1 Eylül haftasında vizyona 3'ü yerli toplamda 7 yeni film giriyor. İşte haftanın filmleri...

ADALET 3: SON

Denzel Washington, Dakota Fanning ve Gaia Scodellaro’nun başrollerini paylaştığı film, gerilim ve aksiyon tutkunlarını sinema salonlarına çekmeyi amaçlıyor. Antoine Fuqua’nın yönetmenliğini yaptığı filmde unutulmaz rolüyle üçüncü kez geri dönen Washington, bu kez Güney İtalya’da mafya patronlarıyla mücadele ediyor.

Sinemalar bu hafta yine dopdolu: 3'ü yerli toplam 7 film vizyonda - Resim : 1

PARA AVI

Ari Novak’ın aksiyon sevenleri sinema salonlarına çekmeyi hedefleyen filmi, bir grup teröristin, uçak kazasında kaybolan 100 milyon doların peşine düşmesini konu alıyor. ABD yapımı filmin başrollerini Rachel Cook, Rib Hills ve Bobby Maximus paylaşıyor.

Sinemalar bu hafta yine dopdolu: 3'ü yerli toplam 7 film vizyonda - Resim : 2

KONUŞ BENİMLE

Danny Philippou ile Michael Philippou’nun yönettiği film, korku ve gerilim yüklü bir hikayeyi beyazperdeye taşıyor. Sophie Wilde, Alexandra Jensen ve Joe Bird’ün başrollerini paylaştığı film, bir grup arkadaşın bir el heykeli aracılığıyla ölülerle iletişime geçmesi sonrası yaşananları odağına alıyor.

Sinemalar bu hafta yine dopdolu: 3'ü yerli toplam 7 film vizyonda - Resim : 3

HIRÇIN

Charlotte Regan’ın filmi Hırçın, annesinin ölümünden sonra Londra’daki evinde tek başına yaşamaya başlayan bir çocuğun, yıllardır görüşmediği babasının karşısına çıkmasıyla gerçeklerle yüzleşmek zorunda kalmasını konu ediniyor.

Sinemalar bu hafta yine dopdolu: 3'ü yerli toplam 7 film vizyonda - Resim : 4

PARA KONUŞUR

Bülent Terzioğlu’nun yönettiği, Selçuk Kılıç, Aslıhan Karalar, Kaan Yılmaz ve Kubilay Penbeklioğlu’nun başrolleri paylaştığı film, kendini ölümcül bir savaşın içinde bulan bir gencin hikayesini anlatıyor.

Sinemalar bu hafta yine dopdolu: 3'ü yerli toplam 7 film vizyonda - Resim : 5

ÖLÜMÜNE AŞK

Okan Ege Ergüven’in yönetmenliğini yaptığı, Murat Akkoyunlu, Fulya Zenginer ve Ayten Uncuoğlu’nun rol aldığı film, yerli komedi meraklılarının ilgisini çekmeye aday.

DABBETÜ'L-ARZ: KIYAMET 

Gökhan Arı’nın filmi Dabbetü’l-Arz: Kıyamet, haftanın yerli korku filmi olarak beyazperdede yerini alacak.