Şişli'de esnafı şoke eden hırsızlık! Öyle bir şey çaldı ki…

Şişli’de akıllara durgunluk veren bir hırsızlık olayı yaşandı. Hırsız, büfenin dışında bulunan el yıkama lavabosunu söküp götürdü.

Şişli'de esnafı şoke eden hırsızlık! Öyle bir şey çaldı ki…

Olay geçen hafta Pazar günü saat 18.00 sıralarında Şişli Fulya Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre büfeye giren şapkalı bir kişi içeride çalabileceği bir şeyler aradı, çalacak bir şey bulamayan hırsız el yıkama lavabosunu gözüne kestirdikten sonra sökmek için dakikalarca uğraşarak çantasına koyup götürdü.

Olaydan 10 dakika işlerini halletmek ve ellerini yıkamak için lavaboya yönelen esnaf İlhan Ercan gördüğü manzaraya inanamadı. Hemen cep telefonunu açarak güvenlik kamera görüntülerini inceleyen Ercan, kendisinden yaklaşık 10 dakika önce hırsız tarafından lavabonun sökülerek çalındığını tespit etti.

Yaşadığı olaydan şikayetçi olmayan esnaf yaşadıklarını şöyle dile getirdi; “Kamera kayıtlarından izlediğim kadarıyla olay dün akşam 18.00 sıralarında olmuş. Dün burada biraz işim vardı, gevşeyen tahtalara vida atmaya geldim. İşimi bitirdikten sonra ellerimi yıkamak için lavaboya geldiğimde bir baktım ki lavabo yok. Önce gözlerime inanamadım, sonra sağa sola baktım ve kamera kayıtlarını incelediğimde adamın benden 10 dakika kadar önce gelip lavaboyu komple söküp götürdüğünü gördüm. Artık ne yapacağımızı şaşırdık, en son bizi de mi alıp götürecekler anlamıyorum. Daha önce iki defa camımızı kırıp kasamızı çaldılar, onu polisler yakaladı. Bir kere bisikletimiz çalındı, masamız çalındı.”