Sivasspor teknik direktörü Bülent Uygun’dan transfer müjdesi! Gelecek futbolcu sayısını açıkladı

Trendyol Süper Lig’in 19.hafta müsabakasında Sivasspor, deplasmanda Kayserispor’u 3-1 yendi. Maçın ardından basın toplantısında konuşan Sivasspor teknik direktörü Bülent Uygun, “90 dakika içerisinde bazı bölümlerde üstün oynadığımız zamanlar oldu, bazen rakibe verdiğimiz zamanlar oldu. Dolayısıyla 3-4 transfer yapacağız, yönetimimiz o konuyla ilgili çalışmalarını yapıyor” dedi.

Sivasspor teknik direktörü Bülent Uygun’dan transfer müjdesi! Gelecek futbolcu sayısını açıkladı

Sivasspor, Trendyol Süper Lig’in 19.hafta maçında deplasmanda konuk olduğu Kayserispor’u 3-1 yendi. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Sivasspor, teknik direktörü Bülent Uygun, bambaşka bir Sivasspor izletmek istediklerini söyledi.

Sivasspor teknik direktörü Bülent Uygun’dan transfer müjdesi! Gelecek futbolcu sayısını açıkladı - Resim : 1

“BAMBAŞKA BİR SİVASSPOR İZLETMEK İSTİYORUZ”

Maç sonu düzenlenen basın toplantısında konuşan Bülent Uygun, "Kadro yapısı itibarıyla eksiklikler olunca sakatlıktan çıkan futbolcuların maç kondisyonları eksik olunca ister istemez oyunda düşüşler oldu. Oyun planlarında, sistemlerde ve taktiklerde değişiklikler yaparak maçı dakika dakika planladık. 90 dakika içerisinde bazı bölümlerde üstün oynadığımız zamanlar oldu, bazen rakibe verdiğimiz zamanlar oldu. Dolayısıyla 3-4 transfer yapacağız, yönetimimiz o konuyla ilgili çalışmalarını yapıyor. Yarından itibaren başlıyoruz. Daha iyisini ve daha güzelini yapmaya, daha çok çalışmaya, hırsımız, mücadelemizle bambaşka bir Sivasspor'u kısa zamanda sevenlerimize izletmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.