Sivas'ta soğuk hava yerini kar yağışına bıraktı, Sivaslılar karı sevinçle karşıladı

Kasım ayı ile beraber her geçen gün soğuyan hava Sivas'ta da kendisini göstermeye başladı. İl genelinde hızla düşen hava sıcaklığının ardından kar yağışı başladı. Güne kar yağışı ile merhaba diyen Sivaslılar karı sevinçle karşıladı.

Sivas'ta soğuk hava yerini kar yağışına bıraktı, Sivaslılar karı sevinçle karşıladı

Ülke genelinde hızla etkisini göstermeye başlayan soğuk hava ve kış Sivas'ta da etkisini göstermeye başladı. İl genelinde hızla düşen hava sıcaklığının ardından başlayan kar yağışı kentte sevince neden oldu.

''KAR SİVASA ÇOK YAKIŞIYOR''

Sivas’ta öğleden sonra etkili olan kar yağışı vatandaşları mutlu etti. Kar yağışını gören vatandaşlar, fotoğraf çekinerek karın keyfini çıkarttı. Büşra Çiğdem Biçer, kar yağışından mutlu olduğunu belirterek, “İl dışında çalıştığım için 4 senedir memlekete gelemiyordum. Geldiğimde kara denk geldim ve çok mutlu oldum. Şu anda kar yağışının tadını çıkarıyorum. Sivas soğuk havasıyla meşhur bir memleket, karın yakıştığı bir memleket. Ben karı görünce çok mutlu oldum. Arkadaşlarımla burada buluşmak için bekliyordum ve kar yağışı başladı. Fotoğraf çekinerek bu güzel manzarayı ölümsüzleştirmek istedim” dedi.

 

Sivas'ta soğuk hava yerini kar yağışına bıraktı, Sivaslılar karı sevinçle karşıladı - Resim : 1

KAR YAĞIŞI SİVASLILARIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ

Hamza Arslan da kar yağışının bereketli olduğunu söyleyerek, “Sivas’a kar yağıyor ve mutluyuz. Kar demek bereket demek. Kar yağışı biz Sivaslıları mutlu etti. Çocuğum kar yağışını seviyor ve onunla birlikte fotoğraf çekindik” diye konuştu.

Sivas'ta soğuk hava yerini kar yağışına bıraktı, Sivaslılar karı sevinçle karşıladı - Resim : 2