Sızdırılan toplantı videosu! Müslim Sarı'dan istifa çağrısı

tv100'ün ilgiyle izlenen programı Kübra Par'la Farklı Açılar'da CHP Parti Meclisi Üyesi Müslim Sarı, sızdırılan toplantı videosuyla ilgili "Bu arkadaşlarımız bütün bu sürecin bir parçasıydı. 4-5 dönem vekillik yapıp, seçimi kaybettikten sonra ‘Yanlış yapmışız, değişmemiz gerekiyor’ demeleri ne kadar samimi? Sorumluluğu üzerine alıp istifa etsinler o zaman. Önce kendi özeleştirilerini yapsınlar" ifadelerini kullandı.

GENAR Araştırma Başkanı İhsan Aktaş, CHP Parti Meclisi Üyesi Müslim Sarı, tv100 Ankara Temsilcisi Deniz Gürel, Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Alfatlı, gazeteci Gürkan Hacır, Eski Devlet Bakanı ve siyaset bilimci Prof. Dr. Ahat Andican Kübra Par'la Farklı Açılar programına konuk oldu. CHP'nin üst düzey kurmayları ile gizli toplantı yapan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun sızdırılan toplantı videosu programda masaya yatırıldı.

"SORUMLULUĞU ÜZERİNE ALIP İSTİFA ETSİNLER"
Sızdırılan toplantıyla ilgili Müslim Sarı, "Bu toplantıyı bir arama toplantısı gibi değerlendirmek çok saflık olur. Bu toplantı, siyasi bir toplantı. Bu toplantıları doğal karşılıyorum, sağlıklı da bulurum ama bu toplantının etik açıdan eleştirdiğim yanları da var.  Biz de toplanıp konuşuyoruz, tartışma gruplarımız var. CHP’nin yönü ve rotasının ne olması konusunda tartışmalar yapıyoruz. Bir başka samimiyetsizlik de şu; Değişim süreci içinde olduğunu düşünen arkadaşlarımız 20 yıldır milletvekili. Bu arkadaşlarımız bütün bu sürecin bir parçasıydı. 4-5 dönem vekillik yapıp, seçimi kaybettikten sonra ‘Yanlış yapmışız, değişmemiz gerekiyor’ demeleri ne kadar samimi? Sorumluluğu üzerine alıp istifa etsinler o zaman. Önce kendi özeleştirilerini yapsınlar" ifadelerini kullandı.