Şoföre canlı yılan atıp arabasını kaçırdı

ABD'de bir kadın şoförün üzerine canlı bir yılan attıktan sonra arabasını kaçırdı. Ardından çılgınca kullandığı otomobili yayaların üzerine sürdü ve polislerin müdahalesiyle yakalandı. Kadının olayı neden yaptığı henüz bilinmiyor.

Amerika Birleşik Devletleri'nin (ABD) Güney Karolayna eyaletinde akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Hilmary Moreno-Berrios isimli çılgın kadın, önce canlı bir yılanı otomobil sürücüsünün üzerine attı. Soför kadın panikle dışarı fırlayınca otomobilini çaldı.

Ardından peşine polislerin düştüğünü fark eden kadın kalabalık bir insan grubunun bulunduğu alana otomobili sürerek insanların canını hiçe saydı. İnsanların üzerine araç sürdüğü anlar güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde insanların panikle kaçtığı görülüyor.

Şoföre canlı yılan atıp arabasını kaçırdı - Resim : 1
Zehirsiz olduğu tespit edilen yılan, kazanın ardından ormanlık alanda serbest bırakıldı.

Güney Karolayna'nın Greenville polis departmanı yetkilileri, kadının kaza sonucu omzundan yaralandığını ve hastanede yapılan tedavisinin ardından gözaltına alındığını ifade ederek, psikolojik değerlendirmenin sürdüğünü bildirdi.

Yılan da kurban

Olayı farklı kılan detaylardan biri olan 'şoföre yılan atma' durumu hakkında da açıklama yapan polis yetkilileri, yılanın zehirsiz olduğunu ancak şoförün bunu bilemeyeceğini söyledi. Yılanın olayda kurban olduğunu belirten yetkililer, fotoğrafını yayımladıkları yılanın doğaya bırakıldığını kaydetti.

Şoföre canlı yılan atıp arabasını kaçırdı - Resim : 3
Çılgın kadın otomobili yayaların olduğu köprüye sürdü.

Hilmary Moreno-Berrios'un kaza yapmasının ardından araçta yapılan incelemede yılanın bulunduğunu kaydeden yetkililer, 25 bin dolar olarak belirlenen kefaletin ödenmediğini ve kadının mahkemeye çıkarılacağını açıkladı.