Sokak köpeklerinin parçaladığı Tunahan'dan iyi haber

Ankara'da okula giderken sokak köpekleri tarafından saldırıya uğrayarak ağır yaralanan Tunahan'dan iyi haber geldi.

Sokak köpeklerinin parçaladığı Tunahan'dan iyi haber

Türkiye, uzun süre küçük Tunahan'ı konuştu. 3 ay önce Ankara'nın Keçiören ilçesinde boş arazide köpeklerin saldırısına uğrayan ve Tunahan Yılmaz, ölümden döndü.

Bu süreçte hastanede tedavisi devam Tunahan'dan iyi haber geldi. Tunahan, hastanenin bahçesine 3 ay sonra babasıyla birlikte ilk kez çıkarak bir süre gezdi, kafeteryada çay içti.

Zorlu bir ameliyat sürecinden geçen Tunahan, çeşitli oyuncaklarını yerleştirdiği hastane odasında bilgisayarda oyun da oynuyor.

TÜPLE BESLENİYOR 

Baba Halil Yılmaz, sıralı ameliyatlar geçiren Tunahan'ın sağlık durumunun iyiye gittiğini söyledi.

Tunahan'ın tüple beslendiğini belirten Yılmaz, çocuğunun bir ameliyat daha geçirmesinin planlandığını dile getirdi.

İlginizi ÇekebilirAnkara'da köpeklerin saldırısı sonucu ağır yaralanan Tunahan'ın hastane görüntüleri

"ALLAH'IN İZNİYLE BU GÜNLERE GELDİ"

Tunahan'ın bilinci açıldıktan sonra ilk olarak annesi ve yakınlarını sorduğunu anlatan Yılmaz, planlanan ameliyatın da başarılı olması durumunda çocuğun taburcu edileceğini belirtti.

Çocuğunun sağlık durumunun iyi gitmesinden duyduğu mutluluğu dile getiren Yılmaz, "Çok mutluyuz. Çocuğum için yüzde 1 umut var demiştim. O yüzde 1 umut Allah'ın takdiri demiştim. Allah'ın izniyle bugünlere geldi. Doktorlarımız sağ olsun." ifadelerini kullandı.

Yılmaz, Tunahan'ı hastaneye getiren ambulans şoförüne de teşekkür ederek, "Sanatoryumdan buraya gelen ambulans ancak kendi evladı olsaydı o şekilde kullanırdı arabayı. Ona sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Çok teşekkür ederim. Çok hızlı gelmiş, yetiştirmişti. Onlar bizim gizli kahramanlarımız." diye konuştu.