Sokak ortasında dehşeti yaşadı! Kardeşi bıçakladı

Korkunç olayın adresi Bursa... İddiaya göre psikolojik sorunları olan A.Ö, sokak ortasında tartıştığı kardeşi Ahmet. Ö.'yü çeşitli yerlerinden bıçaklayarak yaraladı.

Sokak ortasında dehşeti yaşadı! Kardeşi bıçakladı

Olay, saat 16.00 sıralarında merkez Yıldırım ilçesi Arabayatağı Mahallesinde meydana geldi. Psikolojik sorunları bulunduğu iddia edilen Ali Ö., kardeşi Ahmet Ö. ile yolda yürüdüğü sırada bilinmeyen nedenle tartışmaya başladı.

Kardeşini çeşitli yerlerinden bıçakladı

Kısa sürede büyüyen tartışma yerini kavgaya bırakırken, Ali Ö., cebinde bulunan ekmek bıçağıyla kardeşi Ahmet Ö.'ye saldırıp, vücudunun çeşitli yerlerinden bıçakladı. Ali Ö. olay yerinden kaçarken, çevredekiler durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi.

Teslim oldu

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, Ahmet Ö.yü olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Durumu ağır olan Ahmet Ö. tedaviye alınırken, polis ise şüpheli ağabeyi Ali Ö.nün yakalanması için çalışma başlattı.

Yıldırım İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, şüphelinin kaçtığı güzergahları incelerken Ali Ö., Ertuğrul Gazi Polis Merkez Amirliğine giderek teslim oldu. Şüphelinin emniyetteki işlemleri devam ediyor.