Sokak röportajına damga vuran evlilik sorusu! Kadınların hepsi tek bir şey dedi

Milyonlarca takipçiye sahip Sarı Mikrofon sosyal medya kanalı, sokağın nabzını tutmaya devam ediyor. Seçtikleri her konudan sorulara, farklı lokasyanlarda, her türlü insana sorarak yanıt arıyorlar. İlgiyle takip edilen kanalın bu kez de vatandaşlara sorduğu soru "evlenelim mi evlenmeyelim mi" oldu. Kadınların hepsinin tek bir cevap verdiği video sosyal medyada gündem oldu.

Sokak röportajına damga vuran evlilik sorusu! Kadınların hepsi tek bir şey dedi

 Her sosyal mecrada ilgiyle takip edilen Sarı Mikrofon sosyal medya kanalı, sordukları sorularla halkın nabzını tutmaya devam ediyor. Güncel konular, ilişkiler, siyaset, ekonomi gibi her türlü konuda sokaktaki insanların fikirlerini toparlayıp bir araya getirerek paylaşan kanal, toplum hakkında önemli ipuçları veriyor. Bu kez mikrofon uzatılan vatandaşlara,  "evlenelim mi evlenmeyelim mi" sorusu yöneltildi. Tüm kadınlar tek bir cevap verdi. Video sosyal medya gündemine bomba gibi düştü. 

 

Sokak röportajına damga vuran evlilik sorusu! Kadınların hepsi tek bir şey dedi - Resim : 1

KADINLARIN HEPSİNDEN TEK BİR CEVAP!

Sarı Mikrofon kanalının sorduğu "evlenelim mi evlenmeyelim mi" sorusuna kadın ve erkeklerin birbirinden farklı oldukça şaşırtıcı cevaplar verdi. Mikrofon uzatılan ve "evlenelim mi evlenmeyelim mi" sorusu yöneltilen tüm kadınlar, 'evlenmeyin' cevabını verirken erkekler ise çok farklı yanıtlar verdi. Çoğunlukla orta yaşlı erkeklere yöneltilen soruda, erkekler evliliğin düzen getirdiğini, huzur için evlenilmesi gerektiğini ifade etti. O görüntüler kısa sürede sosyada medyada viral oldu.

Sokak röportajına damga vuran evlilik sorusu! Kadınların hepsi tek bir şey dedi - Resim : 2