Son dakika… Beşiktaş duyurdu! Fernando Santos’un imza atacağı tarih belli oldu

Son dakika… Beşiktaş Kulübü, teknik direktörlük görevine getirilen Fernando Santos ve yardımcılarının bugün İstanbul’a geleceğini açıkladı. Santos, yarın Başkan Hasan Arat’ın katılımıyla yapılacak imza töreniyle resmen Beşiktaş'ın teknik direktörü olacak.

Son dakika… Beşiktaş duyurdu! Fernando Santos’un imza atacağı tarih belli oldu

Beşiktaş'ın 1.5 yıllık anlaşmaya vardığı Portekizli teknik direktör Fernando Santos ve yardımcılarının geleceği tarih belli oldu. Beşiktaş Kulübü yaptığı açıklamayla Santos'un yardımcıları ile birlikte bugün (pazartesi) saat 20.30’da İstanbul Havalimanı’nda olacağını duyurdu.

Son dakika… Beşiktaş duyurdu! Fernando Santos’un imza atacağı tarih belli oldu - Resim : 1

İMZA TÖRENİ YARIN YAPILACAK

Santos için yarın Başkan Hasan Arat’ın katılımıylaTüpraş Stadyumu Moda Merkezi’nde imza töreni düzenlenecek.

Beşiktaş Kulübü’nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Teknik Direktörümüz Sayın Fernando Santos, yardımcıları ile birlikte bugün (pazartesi) saat 20.30’da İstanbul Havalimanı’nda olacak.

Fernando Santos ve teknik ekibi için Başkanımız Hasan Arat’ın katılımıyla yarın (9 Ocak Salı) saat 12.00’de Tüpraş Stadyumu Moda Merkezi’nde imza töreni düzenlenecek. Törenin ardından Başkanımız Hasan Arat, Fernando Santos ve ekibine özel (basına kapalı) olarak Beşiktaş Müzesi’nde tarihimiz hakkında ayrıntılı bilgiler verecek.

İmza töreni, Beşiktaş JK Kurumsal Medyası tarafından Türkiye’ye ve yurt dışına Türkçe, İngilizce ve Portekizce simultane çevirilerle birlikte canlı olarak yayınlanacak.

Basın mensupları, Tüpraş Stadyumu sporcu girişinden akreditasyonla imza törenine kabul edilecek.”