Son dakika! Bursa'da sahte içki kabusu büyüyor! Ölü sayısı 6'ya çıktı

Son dakika haberleri... Bursa'da sahte içki kabusu giderek büyüyor. Hastanede tedavileri süren 10 kişiden 1'nin daha hayatını kaybetmesiyle ölenlerin sayısı 6'ya yükseldi. Tedavisi tamamlanan 2 kişi taburcu edilirken 6 kişinin tedavisi ise sürüyor.

Son dakika! Bursa'da sahte içki kabusu büyüyor! Ölü sayısı 6'ya çıktı

Bursa'da sahte içkiden tedavi gören Mahmut Akça, gece saatlerinde hayatını kaybetti. Bununla birlikte ildeki sahte içkiden ölenlerin sayısı 6'ya yükseldi.

Yıldırım ilçesinde 14 Kasım'da sahte içki içtikten sonra rahatsızlanan Şakir Çelik (56), Erol Oktay (56), Necip Cece, Fuat İşcen, Kamil Cihat İ. (51), Murat K. (56), Bülent D. (44), Ramazan Ç. (48), Fatih U., Suriyeli Basem M., Celal T., Erhan S., Mahmut Akça ve M.A. ambulanslarla Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma ve Çekirge Devlet hastanelerine kaldırıldı. Ancak Şakir Çelik, Erol Oktay, Necip Cece ve Fuat İşçen, yaşamını yitirdi.

Son dakika! Bursa'da sahte içki kabusu büyüyor! Ölü sayısı 6'ya çıktı - Resim : 1

Hastanede tedavileri süren 10 kişiden Mahmut Akça da dün gece saatlerinde hayatını kaybettmişti. Son olarak tedavilerine devam edilen 7 kişiden 1'nin daha hayatını kaybetmesiyle ölü sayısı 6'ya çıktı.